dinsdag 27 februari 2018

Woonboerderij friesland te koop

Te koop Wonen in één van de mooiste woonboerderijen van Friesland ? Dat kan in deze karakteristieke en riante woonboerderij met royale tuin, bij. We hebben 1koopwoningen voor je zoekopdracht boerderij friesland , met prijzen vanaf € 169. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen in . Zoek in het beste woningaanbod voor Friesland. Bekijk het overzicht van te koop staande woonboerderijen van Agri Vastgoe dé agrarisch makelaar in Friesland !

Elke dag nieuwe woonboerderijen te koop in provincie Friesland. De Zwette - Noardburgum. Provincie Friesland , op JAAP. Huizen en Kamers Huizen te koop Regio: Friesland Verwijder filters.


Deze luxe vrijstaande rietgedekte recreatiewoning -type boerderij - ligt aan open . U denkt erover om uw woonboerderij in Friesland te verkopen? Wilt u een woonboerderij kopen? Friese boerderijen te koop go with the vlo.

Toegang tot het grootste aanbod woonboerderijen in elke plaats . Wij kopen, verkopen en taxeren uw woonboerderij. Gespecialiseerd in woonboerderijen. Landelijk wonen in Friesland , Noordoostpolder en West Overijssel. Boeren, Burgers en Buitenlui weten de weg naar deze makelaardij te vinden voor hun.


Met vrijstaand gastenverblijf of kantoor. Gelegen aan de Elfstedenroute van Fryslân. Woningaanbod te koop in Ost- Friesland Nedersachsen Duitsland: x (Woon) boerderij - Totaal te koop in Duitsland: 4huizen bij HUISenAANBOD. Zoekt u een woonboerderij of agrarisch bedrijf in Zuid-Hollan Utrecht, Friesland of Drenthe?


In deze provincies zijn wij als makelaars in buitenwonen actief. Betrouwbaar wonen in Friesland ! Deze kop-romp- boerderij met 218mwoonoppervlakte en (nog) agrarische. Die combinatie is hier bij uitstek te maken. Kop-romp- boerderij woonboerderij en (voormalig) melkveebedrijf gelegen in.


Namens opdrachtgever te koop aangeboden: Een eersteklas woonboerderij op een toplocatie in Zuidwest Friesland , gesitueerd op korte afstand van het . In de zeven jaar dat de boerderij van ED NIJPELS nu te koop staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts