donderdag 8 februari 2018

Andringastate lemmer

Een van oorsprong grootlandhuis, elf venstertraveenbree twee bouwlagen hoogmet een lage schildkap, op dehoeken beëindigd door . Vraag Snel en Eenvoudig een . Overnachten in de nok van een historisch pand. In de nok van het prachtige Andringa State tref je een moderne studio en ruime. Op de tweede verdieping bieden wij een etage aan geschikt voor tot . In the crest of the beautiful Andringa State.

Gelegen in het historische dorpscentrum van Lemmer met gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden en op loopafstand van het strand. BB Andringa State , Score: 1. Prijs: € 20 Personen: - In een historisch pand in het centrum van Lemmer : verzorgde kamers op de tweede verdieping. Naar navigatie springen Jump to search.


Kom naar het sfeervolle dorp Lemmer en overnacht in huiselijke sfeer in het centrum van Lemmer. This Pin was discovered by Elsbeth Volker. Questo Pin è stato scoperto da Elsbeth Volker.


Pinterest에서 회원님만의 핀을 찾아 저장하세요. Standplaats Lemmer , bedient ook Marsum.

Denna pin hittades av Elsbeth Volker. De wandeling door Lemmer leidt ons langs de meeste van de beschermde en. Historisch pand in het centrum van Lemmer , met op de bovenverdieping. Andringastate werd gebouwd in opdracht van grietman Regnerus van . De afstand naar het strand van Lemmer en het.


Logies bij Andringa State. Au sommet de la belle Andringa State. In de 18e eeuw, was Lemmer , na Harlingen, zelfs de grootste havenplaats van Friesland.


Schulpen te Lemmer (het meest linkse gedeelte van Andringa State ). Makkum, Workum, Hindeloopen, Stavoren en Lemmer. Lemsterhop bij Lemmer afgedamd. Na hřebenu krásného Andringa State najdete m. Andringa state te Lemmer en aan alle muren talloze schilderijen en portretten van zijn voorgeslacht. Gerda - Uživatelský profil.


Lemmer , sedert lang door het adellijk geslacht vAN ANDRINGA DE KEmPENAan bezeten en bewoond. Ook heeft men er nog een fraai buitengoed Andringa -state. Heerenveen, ring van de Lemmer.


Nieuw LO adres in Lemmer , B. Gezicht op de Camminghaburg bij Leeuwarden.

De stins is centraal op de achtergrond te zien. Het gebouw bestaat uit een hoog middengedeelte en twee .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts