dinsdag 6 februari 2018

Gebr afkorting

Bezoek deze pagina voor de betekenis. Je hebt gezocht op het woord: gebr. Gebrüder (meervoud), Gebr. Dit woord opzoeken in onze grootste . Online vertaalwoordenboek.

Bronnen: Download IATE, European . Hieronder volgt een lijst van de gehanteerde afkortingen. De afkortingen komen alleen voor in de velden Aanmerkingen en. Verkorting: de afkorting der woorden veroorzaakt dikwijls moeijelijkheid onder het lezen. Lang Lang frères Maskulin. Dutch-German translation for gebr.


Abkürzung abk (= gebroeders).

Overview of all translations. Ronde verleent, van groen (groenvoorziening) tot grijs ( straatwerk), komen terug in het bouw- en woonrijp maken, oftewel BRM en . Homoseksualiteit is volgens mijn het hoofd thema met als een zeer belangrijk motief ziekte, . Verklaring van de afkortingen gebruikt door CANON. Alle andere afkortingen zijn gelijk aan die van Sigma en Nikon. Luuk en Marius die het onderwerp van het boek zijn.


Amerikaanse Blue Vein Slate Company uit . Afkorting voor Dynamic Host Configuration Protocol. Dit is een protocol om het netwerk automatisch een IP-adres te laten toewijzen aan het aangesloten toestel. Dit boek heet zo omdat het over twee broers gaat. Niet om het éen of ander, maar waarom is er gekozen voor de Engelse afkorting Est. Established) en niet voor het.


Wanneer bijvoorbeeld bij een subrubriek de afkorting OV is gebruikt en bij de betreffende rubriek de afkorting OF is vermeld betekent dit dat de subrubriek, in. Je denkt aan wat de afkorting betekent. GaWaLo (gas - water - lood) omvat het loodgieterswerk in algemene zin.


Lijst met afkortingen voor verschillende brei- en haaksteken en technische.

Het familiebedrijf GEPU, de afkorting staat voor de GEbroeders van PUtten, werd veertig jaar geleden opgericht door de vader en een oom van . Vooral aangetroffen in ww. Diversen Nederlands - afkortingen leren 1-- CBeltrao woordjesleren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts