maandag 19 februari 2018

Marktplaats advertentie plaatsen

Kies de juiste rubriek voor je product zodat je advertentie makkelijk te vinden is. Houd je aan de regels voor het plaatsen van een advertentie. Hoe plaats ik een advertentie ? Kies voor een pakkende titel met de . De kosten voor het plaatsen van een advertentie zijn afhankelijk van de.


Wil je de advertentie extra laten opvallen, dan zijn hier ook kosten aan verbonden.

Iedereen kan snel en laagdrempelig een advertentie plaatsen en producten verkopen op Marktplaats. Klik hier om aan de hand van een voorbeeld. Kies de rubriek waarin u de advertentie wilt plaatsen. Kopers verwachten producten in de juiste rubriek te vinden. Daarnaast kunt u vooralsnog een rubriek niet . Betalen voor advertenties.


Plaatsen beoordeling Diensten en Vakmensen. In sommige groepen en rubrieken betaalt u een bedrag om een advertentie te plaatsen en gedurende een bepaalde periode op de .

Vind advertentie plaatsen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Is er sprake van een betaalde rubriek, dan verschijnt op de pagina de melding: Dit. Het plaatsen en beheren van Admarkt advertenties kan alleen via Marktplaats. Om een advertentie te plaatsen via Admarkt moet je . Zo ontvangen ze meerdere . Wil je bij een bestaande advertentie een foto toevoegen, volg dan onderstaande.


Als adverteerders hun advertenties op willen laten vallen kunnen ze kiezen voor de Marktplaats Opvalmogelijkheden. Het zelf opnieuw bovenaan plaatsen van . Vind mijn advertentie op Marktplaats. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties ! Met een Homepagina Advertentie ben je dagen lang extra zichtbaar voor.


Open dan de betreffende advertentie en klik op Verwijder. Hoe kies ik de juiste rubriek voor mijn advertentie ? Bovenaan staan je laatst gekozen rubrieken als je eerder een advertentie hebt . Tijdens het plaatsen van een advertentie kies je binnen welke groep je deze wilt. Kiezen rubriek voor advertentie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts