vrijdag 22 januari 2016

Werkblad symmetrie

Dit werkblad sluit aan bij sprong van de methode Rekensprong 6. De werkbladen zijn gratis voor gebruik op scholen en voor privégebruik. Ze leren het begrip symmetrie kennen en proberen verschillende patronen te . Deze uitdager is gebaseerd op Rekentijger 6A, werkblad en 26. Spiegel de figuren in de spiegellijn zodat er een symmetrische figuur ontstaat.


Er is ook nog een ander soort symmetrie.

Lijnsymmetrische figuren afmaken. Kijk naar de wieken van een molen. Als je de wieken ronddraait, past de figuur na een stukje draaien op zichzelf.


Ter aanvulling kan je de leerlingen ook een werkblad laten maken of een eenvoudige. Veel symmetrie , zowel zelf tekenen als het nauwkeurig beschrijven. Werk bij wiskunde de opdrachten uit op de werkbladen die achterin dit projectboekje . Welke letter van het alfabet zou je kunnen gebruiken in een fries met dezelfde symmetrie eigenschappen?


Symmetrisch tekenen panda.

Klik op de naam van het werkblad om het desbetreffende werkblad te downloaden. This Pin was discovered by sandrasil. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Bestand Eduboek met werkblad , geschiedenis van de voetbalsport en het WK. Regelmaat in de meetkunde wordt symmetrie genoemd. Geef op je werkblad aan waar de symmetrieassen lopen.


Java installe please go to . Een stenen werkblad of een luxe kraan maken uw keuken al snel modern. Breng zoveel mogelijk rust en symmetrie aan. Hij greep het stapeltje dossiers van het bureau, schoof er, om de symmetrie op het werkblad te herstellen, een ander stapeltje voor in de plaats enwilde . Werkbladen generator inclusief antwoorden. Je tekent op een staand Aeen symmetrisch figuur. Links en rechts zijn bijna gelijk: dat heet symmetrie.


Teken op een staand Aeen kader. Je kunt ook zien dat het gebouw symmetrisch is: als je in het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts