dinsdag 6 februari 2018

Advocatenkantoor groningen

Dorhout is een advocatenkantoor voor ondernemers. Door onze specialistische kennis . Met hoogwaardig juridisch advies door de beste advocaten. Blokzijl Advocaten is een klein, gedreven kantoor, met kennis van (rechts)zaken, met maar één belang: het belang van onze cliënten. Prijsafspraken en concurrerende tarieven: een advocaat voor ieder budget, .

Zij richt zich vooral op ondernemers. Binnen uur een vrijblijvende afspraak. PlasBossinade advocaten en notarissen is een van de toonaangevende full- service juridische dienstverleners in Noord-Nederland. Gratis kennismakingsgesprek van een uur. Voor betaalbare rechtshulp en toegankelijk juridisch advies.


Ruime ervaring in: Persoons- en famielierecht(echtscheiding), mediation, arbeidsrecht, strafrecht, bouwrecht en huurrecht. Voor vragen over strafrecht, vreemdelingenrecht en jeugdrecht kunt u terecht bij advocaat N.

Groningen , Drachten en Emmen. Als full-service advocatenkantoor zijn wij er voor ondernemers en ondernemingen, overal in de stad en regio . Deelnemer van het Landelijk netwerk gratis inloopspreekuur advocaten. Een Noord Nederlands niche- advocatenkantoor met onderscheidende. De advocaten en juristen van Stad Advocaten zijn gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden. Voor elk probleem weet u zeker dat u bij Stad Advocaten een . De aan Bout Advocaten verbonden advocaten zijn allen specialist op hun vakgebied en beschikken behalve over vakkennis, ook over inlevingsvermogen, zodat . Advocatenkantoor BOJA is een kantoor dat gespecialiseerd is op het gebied van het arbeidsrecht.


Of het nu gaat om kwesties ten aanzien van het beëindigen . U kunt bij ons terecht met al uw . Specialismen: Arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. Een deskundige advocaat is goedkoper. Wij hebben specialisten in het arbeidsrecht, huurrecht en sociaal . Bij scheiding, ontbinding huwelijkse . Bij Rechtnet Advocaten werken wij altijd eerlijk en helder!


Onze tarieven zijn gemiddeld lager dan concurrenten.

Een compleet overzicht van goede advocaten jeugdrecht in GRONINGEN. Met handige tips over het vinden van een goede, en betaalbare, advocaat. Martini Advocaten staat u bij in (mogelijke) arbeidsconflicten en ontslagzaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts