dinsdag 10 november 2015

Porselein servies antiek

Koop of Verkoop servies op Marktplaats. Porseleinen servies kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Porselein servies kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Antiek porseleinen servies met bladgoud.


Boch Frères - Set thee servies voor - Porselein - Art. Maar niet alle Limoges porselein is even interessant en waardevol.

Dit servies bijvoorbeeld is al een serieproduct, weliswaar van een . Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen . Oosters aardewerk en porselein is al sinds de 17e eeuw in Europa in trek. Het decor werd op het servies overgebracht via een drukprocedé. Het vertrouwde adres voor het mooiste servies. Alles voor de stijlvol gedekte tafel.


In- en verkoop van servies en serviesdelen. Op de veiling van deze week:. De theepot is gaaf, maar de deksel hoort er niet bij.

De grote maat sukerpot is gaaf. Servies van midden 19e eeuw. Porselein (wit) 20-delig servies bestaande uit:platte borden. Er is dus veel antiek porselein servies verkrijgbaar.


Landen met bekende porseleinfabrieken zijn Frankrijk, Engeland en Duitsland. Rosenthal is al meer dan 1jaar actief op het gebied van porselein serviesgoed productie voor de gedekte tafel en voor de verschillende cadeau artikelen. Van het daar gemaakte serviesgoed is vrij veel bewaard gebleven. Jaren geleden zijn wij begonnen met het verzamelen van Maastrichts aardewerk. Onze hobby heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot de webwinkel op . Winkel in vintage servies.


Een antieke schaal van Dauphin BFK, op een lage voet. In onze winkel vindt u een groot aanbod aan antieke tafels (gemiddeld hebben wij stuks op voorraad), lampen, Aziatisch en Europees porselein , serviezen , . Vieux-Saint-AmandRichtprijs:Laag: Ȋ. Vraag een professionele taxatie aan van uw porselein en weet binnen - werkdagen de waarde. Bent u op zoek naar Royal Albert, Wedgwood of onderdelen van een ander Engels servies ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts