woensdag 28 februari 2018

Sanitair trends 2018

Net zoals voorgaande jaren, zijn er ook voor dit jaar weer de nodige trends. De glimmende glazuurtegels gaan perfect samen met moderne sanitaire. Dat doe je meestal maar een of twee keer.


De meubelen pas je doorheen de tijd al eens aan de mode aan, maar sanitair en . Sanidrõme , de betere badkamer - Design, realisatie en hosting: Emixion. Het is dé beurs waar de nieuwste producten en trends op het gebied van keramiek en sanitair te zien .

Fijne vormen, dunne randen en strakke hoeken geven zowel het sanitair als de . Die geven je ongetwijfeld genoeg brainwaves voor de aankoop of renovatie . Wil jij helemaal mee zijn met de laatste interieurtrends? Ieder jaar zijn er specifieke trends die ze begin van het jaar voorspellen naar aanleiding van diverse aankopen of beurzen die bepaalde trends. Wat zijn de laatste trends in de badkamer? Let op design, kleur en praktische oplossingen.


Je koopt niet ieder jaar een nieuwe badkamer. En als je eenmaal een badkamer hebt, zul je deze niet snel veranderen.

Het gebruik van kleur is een trend , die steeds meer wordt toegepast. Betonlook, hout of marmer blijven een trend ! Hoogwaardige uitvoering van sanitair , centrale verwarming en dakwerken. We investeren met zijn allen veel in badkamer en sanitair producten om de woning te upgraden of eventueel beter te verkopen. De tijd dat mensen gewoon hun gordijntjes dicht trokken als ze een bad namen, is reeds lang voorbij.


Duurzaamhei systeemintegratie en een kwalitatief tekort aan technici. Mooie mozaïektegels voor in de badkamer. Amsterdam Brown, zwarter dan zwart en het historische Delfsblauw voor bij u thuis.


Sanitair blog van Douche Concurrent. Wilt u een douchedeur kopen en bent u benieuwd naar de trends en . Natuurlijk sluit de collectie van Dekker naadloos . We zijn weer aan een nieuw jaar begonnen, en dat betekent nieuwe badkamer trends ! Dit jaar gaan we goed van start met een aantal . Combineer met een Woodstone op de vloer en met modern sanitair en boem, je badkamer is een parel voor het oog! Die laatste bestaat uit een klassieke gascondensatieketel, buffervat en een boiler voor sanitair.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts