woensdag 18 mei 2016

Pinterest categorieen

Discover recipes, home ideas, style inspiration and other ideas to try. Als je gewoon wat rond wilt bladeren, neem dan eens een kijkje in onze categorieën. Vind personen om te volgen.


Pins, borden en personen zoeken. In dit artikel de meest voorkomende categorieën.

Deze geeft je een inzicht over de belangrijkste categorieën en hoe . De drie meest populaire categorieën zijn: Home (thuis), DIY (Do It Yourself) en Food (recepten). Een overzicht van de winnaars in de verschillende categorieën. Tijdens de registratieprocedure moet je meteen ook minimum interesses aanduiden.


Zo vindt je er bijvoorbeeld vintage, tuinieren, . Eigenlijk zijn dat gewoon categorieën waarin je de beelden indeelt. Je kunt andere gebruikers volgen en met .

Zet eerst even je taal op Amerikaans). Pinterest interesse feed 2 . Vervolgens geeft u dit board een naam en kiest u een categorie. Een manier om gemakkelijk via categorieën en zoekwoorden content te vinden. Er zijn verschillende categorieen en instellen is . Geen evenementen in deze categorie. De gebruiker kan over het hele web afbeeldingen pinnen en vervolgens op een van de a. De borden van By Zenz hebben verschillende categorieën zoals . Aan ieder board kan een categorie worden toegekend: Animals . Het leuke aan pinnen is dat je dat in categorieën kunt doen.


Als blogger is het toch best wel een ding, sociale media. Welke ga je gebruiken en welke niet? Want als we moeten instagrammen, pinteresten, tweeten, . Via de pinterest app kunt u afbeeldingen van uzelf en het internet delen met uw.


Alle pins kunt u indelen in een categorie zoals bijvoorbeeld mode of reizen.

Heb je een webshop in deze sectoren? Kies nu een naam voor je board en selecteer een categorie. En je vindt hier de ideale formaten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts