maandag 9 november 2015

Wc beugel

De toiletbeugel vergemakkelijkt namelijk het zitten en opstaan. Bij een opklapbare toiletbeugel, kan je de beugel ook omhoog doen als je deze niet nodig hebt. Alle wandbeugels met of zonder zuignappen vindt u op onze webshop.


Bekijk snel ons gehele assortiment online. Hoekbeugels zijn speciaal ontwikkeld voor de douche, bad en wc.

Je hebt dan met beide handen grip . Toiletbeugels, handgreep badkamer en badgrepen. GAMMA heeft beugels voor badkamer en toilet. Onze toiletbeugels zijn ook geschikt om er tegenaan te leunen om kleding aan het uit te doen.


De beugel is opklapbaar waarna deze automatisch vergrendelt. Verplaats u veilig in de toiletruimte. Een toiletbeugel geeft u steun bij het lopen en opstaan.


Diverse toiletbeugels bestelt u vertrouwd bij Vegro.

Zoals eerder vermeld krijgen wandbeugels dan in sommige gevallen een aparte naam, zoals wc beugel of toiletsteun. Als voorbeeld nemen we de Toiletsteun, . Beugels die gebruikt kunnen worden in het toilet of badkamer tegen de scherpste prijzen. Ruim assortiment vaste beugels , beugels met zuignappen . Vind beugels toilet op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Hier vindt u nieuwe en gebruikte beugels voor badkamer en toilet.


Nieuwe beugels met bijvoorbeeld zuignappen en gebruikte beugels om te schroeven. Hij is ook in opgeklapte stand een betrouwbare steun, bijvoorbeeld voor mannen die staand. Wandbeugel plaatsen zonder te boren?


Veilig wandbeugels met zuignap. Goede service en Laagste prijs garantie. Montage op de juiste plaats en hoogte is bepalend voor een goede ondersteuning.


Kies de juiste bevestigingsmaterialen voor de stevigheid van uw hulpmiddel. Linido toiletbeugel opklapbaar RVS. Wilt u extra steun in uw badkamer of het toilet?

Dan kan een wandbeugel of handgreep een goede oplossing zijn. Er zijn praktische, kleine wandbeugels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts