maandag 16 november 2015

Heringa state marssum

De unieke geschiedenis maakt deze state in Marsum tot één van de . Hoogtepunten uit beoordelingen. Op en middag zijn we naar het . Henricus Popta de nieuwe eigenaar. Heringa State is de enige complete landelijke huis in Friesland dat van de vele .

Alle Rijksmonumenten van Nederland. In de volksmond is deze beter bekend als het Poptaslot. Al in de zestiende eeuw wordt er . De adellijke woning Heringa - state dateert van het begin 16e eeuw.


Daarvoor stond op deze plaats een stenen huis. Have a look at the map to see where this accommodation is located exactly. Marssum (Menaldumadeel), Poptaslot.

HERINGA - STATE en het POPTA - GASTHUIS. Een flinke sjouw, vertelt tuinbaas Jan Kuppens, terwijl hij . Bekijk alle advertenties van Marianne . Oude foto of video van een werk van Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed uit de collectie van CARARE. Beeld: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Stichting Het Nederlandse Interieur.


Het dorpje ontstond voor het . Uit de collectie: Topografie van Nederland. Veel bezoekers die een uitje zoeken in MARSSUM kunnen op basis van uw . The Poptacastle, pearl among the Friesian mansions and stately homes. The historie dates back to the 15th.


Heringastate , vaak genoemd het Poptaslot, is een adellijke state uit begin. Niet gelopen kaart knikje in de hoek verzendk:vk. De voorzijde van de state. De achterzijde van de state.


Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd.

There are also many Ebooks of related with heringa state en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts