vrijdag 13 november 2015

Oude wandborden

Koop of Verkoop wandborden oud op Marktplaats. Twee oude chinese wandborden. Mooie decoratie met een draak. Aan de achterzijde een merkteken. Vind wandborden oud op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Volgens de familie heeft mijn schoonmoeder (die is geworden) het geërfd. Op Speurders vind je oude wandborden met figuren. In deze rubriek vindt u oude en antieke wandborden en sierborden. Bij elk bord vindt u een omschrijving en een foto.


Naast wat u op onze site ziet is er nog . Gebruikt: oude wandborden (Brocante) - Te koop voor € 1in Hooglede. Prachtige antieke sleetse schaal-bord. Hier en daar een schilfertje af maar wat een mooi authentiek handbeschilderd wandbord is dit ! Sommige wel bijna 1jaar oud.

Leuk om te verzamelen of als decoratie in een café te gebruiken. Oude Amerikaanse auto in de Navajo woestijn. Emaille borden laten maken doe je bij Willemsclassics.


Delftsche Huys is uw adres voor glas, porselein, Delfts Blauw, gekleurd en ander aardewerk. Bekijk ons ruime aanbod online. Imari Chinees oud porseleinen boord ca. Es (G. van), Inventaris van het oud - archief der gemeente Akersloot. Wandborden in de Groote Kerk te Alkmaar.


Ook in het kerkgebouw zijn er nog oude. Epigram van Johannes Murmellius Laat het oude. Weyer, oud -inspecteur van het Lager. Verbon leesboekjes, kleur voorbeelden, wandborden etc, maar de . Raffia mannetjes en vrouwtjes die oude ambachten uitvoerden.


Dit lijkt mij een oude aardenwerken schenkkan, maar ik twijfel of het Delfts is? Zes tal wandborden , waar van drie met zomer items ( 35cm ) en drie met een . Delfts blauw is een type faience (aardewerk) met blauwe decoratie, dat traditioneel in Delft wordt vervaardigd. Het ontstond aan het einde van de 16e eeuw als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts