vrijdag 27 november 2015

Monitor verhoger met lade

Met een monitorstandaard kunt u de hoogte van uw beeldscherm naar. Monitorverhoger Zwart € 1excl. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Beeldschermhouder, 360° draaibaar voor een perfecte ergonomie. Draaibaar, voor eenvoudiger delen van informatie.

In de laden passen documenten op . Er is ruimte onder de standaard voor een laptop of . De monitor verhoger met tablethouder en lade draagt bij aan een ergonomische werkhouding. Handige aflegruimte aan weerzijde van monitor voor pennen, kabels, e. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Geïntegreerde lade voor het opbergen van accessoires. Lade met opbergruimte voor papiervoorraad.


Maak bureauruimte vrij en werk comfortabeler met deze verstelbare monitorstandaard.

Makkelijk in diverse hoogtes te gebruiken en biedt dankzij de lade extra opbergruimte op het bureau. Het was mooi geweest als er ook een verticale instelling . Maak dan gebruik van een monitorstandaar ook wel bekend . Omschrijving: Met deze Newstar monitorverhoger , model NSMONITOR5 creert uzelf de ideale werkhouding. Deze Fellowes Smart Suites Plus . De verhoger is gemaakt van gegoten helder . Door de monitor met een monitor steun op de juiste hoogte te plaatsen voorkom je vervelende RSI klachten zoals nek- en rugpijn. Een monitor verhoger helpt je . Stevige monitorhouder met opberglade. In te stellen in twee hoogtes.


Maakt het mogelijk om de monitor op een juiste, ergonomisch correcte hoogte in te stellen. Een Topproduct uit de Workspace serie van DESQ. Verhoog je monitor naar een comfortabele hoogte. Pacco monitorstandaard en lade. Kabelgoot aan achterzijde.


Schuimrubber op alle pootjes voor stevige stand. Ruimtebesparende monitor - en printerstandaard van LogiLink.

Twee laden voor het opbergen van documenten (Aof briefformaat) met . Het kabelmanagement systeem zorgt voor een . Stel uw scherm in op ooghoogte voor een comfortabelere kijkhoek én bespaar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts