woensdag 4 november 2015

Heren knippen cursus

Onze Opleiding Barbier Basis is Old School Barberstyle in een nieuw en modern jasje gestoken. Van ouderwets scheren met een mes tot een moderne. Gesteld door Ide Vuuren van.


Wat wil je concreet leren? De cursus Thuiskapper van de LOI is de ideale keuze voor iedereen die zelf haren wil leren knippen.

Met deze knipcursus doe je in slechts zes maanden alle. Lees hier meer over het aanbod! CURSUS HEREN KNIPPEN , SNIJDEN EN STYLEN MET CERTIFICAAT. Versneld de nieuwste methodes (op) knippen , haarsnijden en werken met de tondeuse . Geef je dan op voor de cursus Herenknippen van de Kappersacademie Roermond . Leer in praktijkgerichte lessen hoe je jongens en heren stoere kapsels en hippe.


Er zijn meerdere cursussen Mannenkapsels Knippen en Stylen per jaar,. Kortode geknipte cursus voor elke toekomstige herenkapper !

Deze impressie geeft je een beeld van de lessen in het herenvak. Beginnerscursus Dames knippen. In deze cursus haarknippen voor beginners leer je alle basiskapsels . Onze kappersopleiding is voor iedereen geschikt en een vooropleiding is . U bent hier: Opleidingen Kapper Cursussen Kapper dames en heren. Doordat er voor het heren -kappersvak geen erkende opleiding is en alleen de basis hiervan. TRAINING KNIP - EN OPSCHEERTECHNIEKEN HERENVAK.


Je kunt via dit systeem (wat compleet via touchscreen werkt) tijdens de cursus jouw persoonlijke ontwikkeling volgen en eventueel nieuwe kniptechnieken. Met onze kapperscursussen kan je op heel korte tijd een specifiek onderdeel. Wie altijd al wou kunnen knippen , zit in deze cursus zeker op de juiste plaats.


Wil je je verder ontwikkelen in het knippen en scheren van heren ? Dan past de cursus Barbier perfect bij jou. Deze herenkapper opleiding is voor kappers en . Bij deze cursus krijg je één avond per week les van 19. Dat kan met deze korte intensieve praktijkcursus.


Lessen kapperscursus basis: deze knipcursus is speciaal voor kappers en visagisten die in een korte tijd de. Er zijn dames- en herenkappers.

Onderdelen die aan bod komen zijn: knippen , föhnen, kleuren en permanent behandelingen. Heren gedekt knippen met kam en schaar. Zo knip en style je al gauw . Selfline kappersopleidingen staat bekend. Deze cursus is voor iedereen bedoeld die een diploma tot kapper wil behalen.


Sittar De Hanenhof, Herenhof 2. Of je nu wil bijleren in het herenvak of damesvak of je wil je specialiseren in het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts