donderdag 5 november 2015

Werkstudent strafrecht

Vanaf heden worden leuke stages en interessante vacatures gedeeld via de LinkedIn bedrijfspagina van Het Rechtenstudentje. Enkel doorlopende stages bij. Binnen de sectie zijn op dit moment circa veertig betrokken, enthousiaste . De UU zoekt gedurende het jaar werkstudenten voor diverse werkzaamheden.


Career Services publiceert deze ook via de vacaturebank.

Werkstudent Vastgoed (herdruk handboek). Apeldoorn, Utrecht, Zwolle. Nysingh advocaten-notarissen N. Je geeft demonstraties aan de klanten om hen kennis te laten maken met de. Wij zijn doorlopend op zoek naar gemotiveerde student- stagiaires die interesse hebben in het bestuursrecht en het strafrecht.


Meer weten over deze functie? Advocatenkantoor Meijers Canatan Advocaten is gespecialiseerd in strafrecht , grote (internationale) strafzaken (waaronder ook uitlevering en overlevering) en . Op deze pagina zijn stages en vacatures te vinden waarin SOS bemiddelt tussen verschillende advocatenkantoren en haar leden.

Na het succesvol doorlopen van een studentstage is hij bij kantoor in dienst getreden als werkstudent. Nederlands uren Eerste semester. Thijs ondersteunt de advocaten in hun dagelijkse praktijk . Buitengriffier Familie Jeugdrecht BOPZ.


Strafrecht en strafprocesrecht ( werkstudenten ) (B-KUL-C07X9A). Juridisch medewerker beheerteam strafrecht Raad voo. Junior Associate Corporate . Gespecialiseerde teams houden zich bezig met e-commerce, energierecht, grensoverschrijdende leasing, bankgeschillen, strafrecht , bedrijfsgeschillen, . Werkzaamheden: - Literatuur- en jurisprudentieonderzoek - Organisatie van het congres . Je krijgt hierdoor de kans om dagen per week werkzaam.


JE DOORGRONDT ALLE ONDERDELEN VAN ONS RECHTSSYSTEEM. Ben je gefascineerd door de impact van de regels die onze samenleving beheersen? Ervaring in het strafrecht is een pre.


Eveneens werkstudent aan VUB, wel niet richting rechten. In feite komen komt het op het volgende neer: je krijgt een zeer beperkt aantal uren . Voor onze Tax Compliance praktijk in Amsterdam zoeken wij werkstudenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts