donderdag 7 mei 2015

Werkbladen groep 2

Teken er steeds meer cirkels cirkels vierkanten vierkanten 2. Stempel de woorden na (badje, zee, bikini, strand). Al deze kleren gaan mee op vakantie. Op deze pagina vind je werkbladen voor de kleuters uit groep 2. Kies een breed scale van werkbladen , puzzels en kleurplaten.


Oefenen met letters, cijfers, kleuren en tekenen.

Met deze gratis werkbladen kan jouw kleuter lekker aan de slag! Op de website hebben we allerlei werkbladen en materialen voor in het basisonderwijs. Dit werkblad kan worden gebruikt als knutselactiviteit.


Zoek de woorden die op elkaar rijmen bij elkaar. Zet een cirkel om de letters . De werkbladen zijn gratis voor gebruik op scholen en voor privégebruik. Mei, Groep , Benoemsnelheid cijfers en letters beginnende geletterdheid.


Oefening kritisch luisteren: werkbladen om uit te printen en met een of meerdere.

Dit is een werkblad dat de kinderen zelf kunnen lezen en vragen over. Download gratis lesmateriaal, werkbladen en gezelschapsspellen. Kleutergroep : seriëren, auditief aanbieden. Afbeeldingsresultaat voor thema gezondheid groep 2. LESDOEL: Tijdens deze les gaan de leerlingen. Aan de slag op de groene leerplek met.


Hoeveel kost elk voorwerp ( werkbladen ) tot 20. Schoolmanagement Schoolreis Zomer. Werkbladen voor kleuters rond het thema Pasen. Elke groep heeft een eigen werkblad dus je kunt het thema jaarlijks laten terugkomen.


Aandachtspunten bij de werkbladen. Zo zijn er de werkbladen tafels groep en groep die je hier kan printen. Zet om beurten of strepen. Bekijk en print het Tafel van werkblad.


Wie de laatste streep zet heeft . Lezen en overschrijven: de stad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts