vrijdag 15 mei 2015

Monitor verhoger zwart

Wanneer u veel met de computer werkt, is het belangrijk dat u een goede werkhouding heeft. Dan is een monitor verhoger van WOLFF MOUNT de oplossing. Met een monitor verhoger zorgt u ervoor dat uw monitor op de juiste hoogte komt te staan.


VCM Edlosa beelschermverhoger - monitorverhoger design, een aanwinst voor op je . Monitorverhoger Zwart € 1excl.

Q-riser 1monitorverhoger Helder acryl € 7 excl. Quantore LCD 43x34cm zwart. Gratis verzending dit praktische tv-meubel heeft . Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Dijkgraaf-Rijsdorp: alles voor kantoor! Ben je in bezit van een monitor die je niet in hoogte kunt verstellen?


De rubberen pootjes zorgen ervoor dat uw monitor volledig stabiel staat en uw.

Ruimtebesparende monitor - en printerstandaard van LogiLink. De bovenste plaat is gemaakt van stevig hout. Ideaal voor Alaser- en inkjetprinters en . Dit praktische TV-meubel heeft een constructie van gehard glas.


Het strakke, gestroomlijnde ontwerp van . Schrijf de eerste review over dit product. Fellowes Fellowes I-Spire Series beeldschermstatief. Scherpe prijzen – Gemakkelijk – Snelle . Type (AV Meubilair): Sch. Voor 14:uur besteld: Levering volgende. Nu in de aanbieding van € 126.


MONITORVERHOGER - I-SPIRE FELLOWES - ZWART. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


TV verhoger gemaakt van MDF en afgewerkt in hoogglans zwart met . Officealles voor kantoor!

Voor een totaalpakket aan kantoorartikelen, kantoorbenodigdheden, meubilair en facilitaire producten moet u bij ons zijn. Vergelijk winkelprijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts