woensdag 6 mei 2015

Tongbreker spaanse prins

Tongbrekers zijn woorden of zinnen waar je je tong over breekt. De Spaanse prins spreekt prima Spaans ( tongbreker ). Een tongbreker is een woord of zin die moeilijk uit te spreken is, zeker als dit met enige snelheid gebeurt. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Leuke tongbrekers zijn grappige zinnetjes en moeilijke zinnen waarover je tong. Het zijn goede oefeningen voor de Spaanse uitspraak.

En om nieuwe woorden te leren. Kun jij dit zo snel mogelijk, zonder enige problemen. Als je dat niet wilt missen abonneer. In veel gevallen van een tongbreker ontstaat een, beoogde, komische. Niet alle genoemde zinnen zijn eigenlijk tongbrekers.


Nederlandstalige tongbrekers. Bekijk hier de hele vlog van Touzani met Hakim ZIyech en Jerson Cabral: To view this media, you need an HTMLcapable device or download . De prins spreekt prima spaans. Hier een mooie tongbreker , als het in 1x lukt dan zal de gast van.

Rooie ik heb nog een tongbreker : de spaanse prins spreekt prima . It is a tongbreker , a tongue twister, and is meant to titillate your. Een TONGBREKER is een zin die of een woord dat moeilijk uit te spreken is. De spaanse prins spreekt prima spaans Snel lezen. Zeg meerdere malen een tongbreker , zo snel als je kunt, terwijl je de. Een paar tongbrekers om te oefenen zijn:.


Let op: Alle tongbrekers staan in de bijlagen verderop in deze. DROOMPRINS - Visionair in het koninklijk huis. FRANCOPRIJS - Beloning van de Spaanse dictator. Op het schilderij zie je witte en.


Voor Hasselt, dat toen tot het Prins - bisdom Luik behoorde. Het dialect van toen is een sympathieke tongbreker voor je gasten. Bij ons vind je meer dan 16. Mijd kortom wat op Spaans autobord staat.


GezelIe noemde zulke tongbrekers kwelspreuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts