maandag 11 mei 2015

Half geschilderde muren

Het is misschien eventjes wennen, maar het staat ontzettend leuk om een muur maar voor de helft van een likje verf te voorzien! Wij hebben een perfect idee voor als je twijfelt: ga voor half geschilderde muren ! Zo kun je bijvoorbeeld twee kleuren combineren of juist voor . Ben je de witte muren om je heen beu? Dan ben je waarschijnlijk al bezig met het kiezen van een spannende kleur om je huis op te leuken.

Je kunt de hele muur van de vloer tot aan het plafond schilderen, maar half geschilderde muren is ook een super leuk idee. Half geschilderde muren zijn een . Je muur schilderen, maar wel origineel zijn? Dit geeft een heel speelse look aan jouw woonruimte. Wil je een lambrisering nabootsen, of wil je gewoon graag meer dan één kleur verf op je muur om wat extra contrast toe te voegen?


Een halve muur schilderen is simpel en kan erg stijlvol zijn. Deze pin is ontdekt door hanne baert. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

En ineens droom ik van een wand vol half geschilderde lijsten. Want waarom zou je ook een hele muur een likje verf geven? Er kunnen verschillende redenen zijn om een muur maar voor de helft te verven. Misschien heb je niet genoeg verf, heb je geen ladder in de buurt of heb je . Wil jij de kinderkamer een leuk en speelse uitstraling geven? Ga dan voor half geschilderde muren ! Het staat niet alleen mooi maar het is ook een handig optisch trucje om je muur breder te laten lijken.


Download een rechtenvrije Abstracte kleurrijke achtergrond. Een goed begin is het halve werk. Een half geschilderde muur hoeft er helemaal niet onafgemaakt uit te zien. Dat bewijst de interieurtrend . Schilder de onderkant van de muur tot een hoogte van ongeveer . Foto over Abstracte kleurrijke achtergrond Moderne Materiële Ontwerpkleur. Ze keek naar de half geschilderde muren , de troep op de vloer.


Dus heb ik het op de computer opgezocht. Mama, blogger, expert in. Een andere muurschildertechniek met een leuk effect is de geschilderde lambrisering.

Bij deze techniek verf je de helft van de muur in een kleur en houd je de . De vloer en de muren zijn de twee belangrijkste elementen voor de basis van je interieur. De oppervlakten zijn zo groot, waardoor ze enorm veel invloed . De afgelopen weken zijn er in mijn appartement heel wat muren geschilderd. Een strakke lijn schilderen met contrasterende kleuren op de muur is vakmanschap.


Met een simpel trucje lukt jou dit voortaan ook! De rug van Scooter en de half geschilderde muur , zonder rood vlak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts