vrijdag 22 mei 2015

Brabantia stamper

Laat groenten en aardappelen zien wie de baas is met deze pureestamper! Geen aardappel ontkomt aan de pureerkracht van de pureestamper. Vele aanbiedingen bij bol.


Een handzame pureestamper waar geen enkele aardappel aan ontkomt. Gemaakt van naadloos edelstaal, hygienisch en makkelijk te reinigen. Als Nederlander moet je gewoon een kwalitatieve pureestamper in je bezit hebben.

We staan tenslotte bekend om de heerlijke stamppotten en daar heb je toch . Op voorraad - Voor 23:bestel morgen in huis. De pureestamper is voorzien van een . Stevige kunststof greep en roestvrijstalen stamper. Makkelijk op te bergen ophangoog.


Lepelrek items uit de profile serie. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Ideaal om een grote hoeveelheid aardappelen, groenten etc.

Door de afgeronde vorm in veerkrachtige kunststof . Wil je een stamper die vaatwasbestendig is neem dan geen stamper waar hout of gewoon. Een stamper met fijne gaatjes plet de aardappelen té klein. BRABANTIA kurkentrekker classic wit. Leuk aan een keukenrek of in een aardewerk pot op het aanrecht. Afbeeldingen zijn een zo waarheidsgetrouw mogelijke weergave . Duurzame stamper van hoogwaardig materiaal.


Deze stamper met keramieken handvat is onderdeel van het traditionele Boerenbont servies, dat al meer dan. Er zijn geen winkels gevonden en de laagste prijs is € . Deze aardappelstamper is gemaakt van naadloos edelstaal. Aardappelstamper Metaltex Verchroomde stamper met houten steel. PUREESTAMPER ZWART KUNSTSTOF.


Productresultaten voor ' stamper '. Stamper vindt u bij Kookexpert. Met deze accessoires tover je . De advertentie met de titel ' brabantia keukenrolhouder, wandmodel - matt. Ruw stenen vijzel met stamper is gebruikt massief steen graniet diameter cm . Brabantia let ook echt op gebruiksgemak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts