vrijdag 15 mei 2015

Funda ijsselmuiden groenendael

Keurige en ruime 2-onder-1-kap woning met garage. Deze huurwoning is aangebouwd aan de bestaande woning, maar heeft alle voorzieningen . Robuust woonhuis gelegen op een centrale plek in IJsselmuiden en op korte afstand van winkels, scholen en andere primaire voorzieningen. Bezichtigingsmoment vanaf 10. Prachtige en zeer goed onderhouden hoekwoning met maar liefst slaapkamers , een ruime garage, een berging en openslaande deuren . Ruime hoekwoning met mooie vrije ligging op een perceel van 2m².


Met een breede van meter en lengte van bijna meter is deze . Groot hoekhuis op een nog uit te meten kavel van ongeveer 2meigen grond. Het huis is gelegen aan de rand . Een goed onderhouden woning met uitgebouwde keuken, woonkamer, met . Karakteristieke geschakelde woning met heerlijke achtertuin op de zon en een achterom. Dit huis spreekt aan vanwege de . BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS. WORDEN UITSLUITEND IN BEHANDELING GENOMEN. Een woning kopen in Ijsselmuiden begint op Huislijn.


Uniek aanbod van de nieuwste koopwoningen. Burgemeester Van Engelenweg Ijsselmuiden , Ijsselmuiden , € 419. Bekijk bij Sinke Groep alle huizen die te koop staan in IJsselmuiden. VBO Funda Vastgoedcert NWWI NRVT.


Groenendael 2Ijsselmuiden , Ijsselmuiden , € 419. Willebrordstraat te Tilburg - Funda. Bekijk alle koopwoningen in IJsselmuiden , op JAAP. Juffer Vastgoed BV, verkoopmakelaar in IJsselmuiden.


Bekijk de diensten, beoordelingen en het bedrijfsaanbod van deze makelaar op funda in business.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts