dinsdag 19 mei 2015

Appartementen keerkring amersfoort

Aan de rand van de binnenstad van Amersfoort realiseren wij in totaal 2appartementen in verschillende fasen. Centraal wonen in Amersfoort Op een geweldige locatie tegen de prachtige binnenstad van Amersfoort worden 2appartementen en enkele stadswoningen . De makelaars voeren gesprekken en maken de papieren op voor bijna alle beschikbare appartementen in fase 1. De verkoop van de laatste fase van bouwproject de Stadskeerkring gaat van start. Op een mooie locatie tegen de prachtige oude binnenstad van Amersfoort verrijzen drie.


Modern wonen vlak bij de binnenstad van Amersfoort. Bouw nieuw appartementencomplex Stadskeerkring bij centrum gevierd. In de twee lage gebouwen . Keerkring werden ontwikkeld . Type C 4- kamerappartement. Ook voor uw wensen en situatie is er een appartement of woning beschikbaar in Stadskeerkring Amersfoort. Netto huurprijs € 67servicekosten € 676.


Het appartementengebouw Allegria vormt een markante hoekbeëiniging van De Brink in Vathorst. Naast appartementen voor senioren biedt Allegria een thuis . Aantal woningen, ( appartementen ) en (vrije bouwkavels). Dit gebouw biedt onderdak aan maar liefst huur- en 1koopappartementen aan de stadsrand van Amersfoort. Nieuwbouw woningen en appartementen Amersfoort Heembouw.


Met behulp van de koperskeuzetool kozen . Hiertoe werd de LCKingezet. Appartement te huur in Amersfoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts