woensdag 6 mei 2015

Meubelpoot hout

Deze vierkante vuren meubelpoot heeft een lengte en breedte van 9cm, een hoogte van 15cm en is per stuk verpakt. Hoge houten vierkante meubelpoot met een hoogte van 72cm. De meubelpoot is vast te zetten met schroeven aan je meubel.


Inspirations meubelpoot vierkant zwart 5xcm. Ruim assortiment meubelpoten in Landelijke, Koloniale stijl, Queen .

Deze hoge, houten meubelpoot is vierkant en heeft een hoogte van 72cm. Meubelpoot hout Vierkant 90x90mm, 72cm, grenen. Ontdek ons ruim aanbod meubelpoten.


Met deze tafelpoot hoeft u niet langer uw meubelen te vervangen. Het grootste online assortiment houten meubel- en tafelpoten. Bekijk direct ons aanbod houten meubelpoten online.


Zwenkwielen met draadeind. Houten tafelpoten houten meubelpoten.

Vintage kegel retro tapse meubelpoten te koop. De poot is geschikt als tafelpoot en is gemaakt van hout dat . Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor meubelpoten van hout. Eiken, beuken of grenen houten tafelpoten online bestellen. Kies uw product, selecteer uw aantal en profiteer van onze staffelkortingen.


BePureHome Schuine Kast Herritage - LX B45. Decoratieve houten meubelpoot met een diameter van 104mm en een hoogte van 8cm gemaakt van beukenhout. Honderden houten tafelpoten en meubelpoten snel leverbaar. Speciaal voor detailhandel, bestel uw tafelpoot online via onze webwinkel! Bekijk ons assortiment knappe tafelpoten en schragen: waar voor je geld.


Kies uit diverse modellen en combineer ze met een bureaublad bij tot een uniek . MEUBELPOOT HOUT ROND Ø104MM, 80MM, GRENEN 22. Voorraad : Leverbaar binnen werkdag(en). Dit is één van de meest gebruikte bankstel pootjes.


Makkelijk aan te brengen en nu direct leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts