woensdag 27 mei 2015

Rattenkooien

In een goede rattenkooi kunnen ze klimmen, spelen en ook lekker slapen wanneer ze moe zijn. Hier vind je een ruime keuze aan verschillende rattenkooien die . Frettenkooien, rattenkooien en chinchillakooien. Voor een langere levensduur en het mooi houden van het traliewerk van de kooien adviseren wij om de tralies . Rattenkooien koop je eenvoudig online bij bol.


Vele aanbiedingen bij bol.

Koop of Verkoop rattenkooi op Marktplaats. Savic rattenkooi zeno empire grijs goedkoop bij petsfarm - stabiele kooi. Een van de belangrijkste dingen is het kopen van een goede rattenkooi. Immers, de ratten moeten wel direct een nieuw thuis krijgen, als ze uit de dierenwinkel . Wat zijn geen geschikte rattenkooien. Kooien voor jouw rat verkopen wij bij Agradi in verschillende merken, kleuren en soorten . Webwinkel met showroom,ruim assortiment goedkope kooien en speelgoed voor vogels en knaagdieren.


Ferplast Criceti 1€10 . Showroom open op afspraak.

Er zijn veel verschillende rattenkooien te koop, van verschillende. Maximum aantal ratjes: Geen. Een voordelige rattenkooi vindt u bij Ongediertemiddelen.


De rattenkooi moet minimaal 80x50x(cm, LxBxH) zijn, dit zijn standaardmaten voor ratjes, elke kooi die dus groter is is nog beter! Natuurlijk hangt het af van . Gratis retourneren en afhaalpunten in Nederlan België en Duitsland! Ruime kooi voor tamme ratjes. Compleet met speelbuis, drinkflesje en voerbakje. Kooien met met veel ruimte die je kan voorzien met leuke speeltjes.


Shop online of in onze winkels. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Verdiepingen met trapjes worden meegeleverd.


De draadmodel rattenkooi van Nature met afmetingen van 25x5x5cm is een diervriendelijke manier om ratten te vangen. U legt lokaas in het midden van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts