dinsdag 31 juli 2018

Vitrinekast verlichting

Het bestaande licht in deze vitrinekast vond de klant niet mooi en hij koos ervoor om het te vervangen door een sfeervolle warm wit led strip. Tip: let om de aansluitspanning. Vind vitrinekast verlichting op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Onze geïntegreerde verlichting is ontworpen voor veel meubels zoals bijvoorbeeld keuken- of buffetkasten.

Onze kastverlichting en andere geïntegreerde verlichting is ontworpen voor meubelen als boeken-, keuken- en garderobekasten. Armaturen voor deze ruimte (in verschillende kleurstellingen verkrijgbaar). Bodem vervaardigd van plaatmateriaal. Vitrinekast is uitgevoerd met verlichting. Alle vitrinekasten worden volledig gratis ingehuisd . Check nu ons aanbond kastlampen , LEDstrips en LED kastverlichting!


Handig voor in de garderobe: kastverlichting.

Contacteer ons om de correcte voorraad te kennen. Veel van onze glazen vitrinekasten komen met verlichting , vaak energiezuinige LED- verlichting. Doordat de kast bijna compleet van glas is, schijnt het licht van . Deze vitrinekast met dubbele deur is met alle stijlen perfect te combineren. Met behulp van led is het . Kastverlichting goedkoop online bij de expert.


Bestel nu online uw kastverlichting bij Allekabels. Uitgevoerd met LED verlichting in het plafond (5w) en LED verlichting op rail (4x 2W) . Verlichting voor vitrinekast. Bestand tegen elk weertype. Weerbestendige, stabiele en onderhoudsvrije, zilverkleurig geanodiseerde . Pavis vitrinekast met deuren in glas en lades in wit met eiken decor vitrine med låger og skuffer i hvid og ege dekor. Divers aanbod vitrinekasten in glas.


Elke vitrinekast in glas is met deur, slot en halogeen verlichting om uw producten mooi in de kijker te zetten. Te koop presentatie of vitrinekast van stuks aan elkaar of los met verlichting , alarm, en code . Rondom gehard glas, voorzien van draaideur met slot.

Deze elegante vitrinekast heeft schappen (glasplaten). Leverbaar met of zonder halogeen verlichting. De verlichting bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je interieur.


Elegante 3-delige vitrinekast in white wash teak hout vervaardigd. De vitrinekast heeft bovenaan volhouten deuren waarachter twee legplanken en in het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts