woensdag 25 juli 2018

Aftrekbare kosten

Van veel aftrekbare kosten verwacht je misschien helemaal niet dat ze aftrekbaar zijn. Alle kosten in de onderstaande lijst kunnen leiden tot een hogere . Checklist aftrekbare kosten. Welke kosten kunnen we als vennootschap, ondernemer of vrij beroeper aftrekken en . Hebt u kosten gemaakt om een uitkering te krijgen of te houden?


Soms mag u die kosten aftrekken bij uw aangifte.

Wilt u weten u welk percentage van de kosten u per kostensoort mag aftrekken bij het bepalen van de winst uit onderneming? Kijk dan hier welke kosten u mag aftrekken en welke niet. Aftrekbare kosten voor afsluiten hypotheek. De aftrekbare kosten eigen woning hebben betrekking op de berekening van de.


Het principe is duidelijk: als u kosten maakt voor uw beroep, dan zij die aftrekbaar. Er bestaan echter heel wat specifieke en verschillende regels naargelang het . Let op u kunt meer aftrekken in onderhoud en vervanging dan u denkt. Zowel in de personenbelasting en vennootschapsbelasting als bij de BTW gelden er aantal aftrekbeperkingen.


Voorkom onnodige kosten bij de verkoop of aankoop van een bedrijf.

Lees hier of de kosten van een bedrijfsovername fiscaal aftrekbaar zijn. Regelmatig krijg ik de vraag van ondernemers hoe de fiscus omgaat met kosten van bijvoorbeeld zakendiners en zakenlunches, representatie, . Als zelfstandige maak je kosten voor je zaak. Sommige uitgaven zijn volledig aftrekbaar , andere deels of niet.


Lees hier welke fiscale aftrekposten je hebt bij het huren van een kantoor. Dit zijn alle voorwaarden. Omdat de renten en kosten van geldleningen ten behoeve van de eigen woning aftrekbaar zijn, is het van belang de soorten kosten juist te . AUTOKOSTEN - KOSTEN PERSONENWAGENS.


Fiscale aftrek beperkt tot. Kosten met een privékarakter niet. Dat je die van je belastingen kan aftrekken, is vaak broodnodig. Maar over welke uitgaven gaat het precies? En waarop moet je letten bij je aftrekbare kosten ? In de wet is opgenomen dat bepaalde algemene kosten (gemengde kosten ) tot een bedrag van € 4. Keuze uit twee opties, wat is slim?


Zakelijke kosten zijn in eerste instantie volledig aftrekbaar zoals u weet. Leven met een handicap of ziekte brengt kosten met zich mee. In dit artikel geef ik een zo goed mogelijk inzicht in welke kosten je nu wél kunt aftrekken en welke kosten niet aftrekbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts