woensdag 11 juli 2018

Industrieel dressoir metaal

Dit ontzettend mooie industrieel dressoir kost tot en met augustus 5euro maar slechts 4euro. Dressoir van zwart metaal. Vind industrieel dressoir op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Op zoek naar een industrieel dressoir van metaal ?

Dit dressoir is vervaardigd uit metaal en heeft een stoere zwarte …. PAULETTE – Vintage lange dressoir met deurtjes en lades. Laat je meeslepen door de factory style met dit DOCKS industrieel buffet van zwart metaal en spar ! Ideaal om je interieur om te toveren tot een moderne loft, . Dit industriële dressoir biedt een hoop opbergruimte aan voor al uw. Tv- meubel Budd is gemaakt van stoer staal gespoten in een mat grijze lak.


Dit mooie industriële tv meubel is een combinatie van een tv kast en een gewoon . Doordat het metaal gecombineerd is met een houten bla straalt het dressoir.

Super stoer en kwalitatief prachtig dressoir van metaal en hout. Stoer en industriële hangkast hangkast met metalen gaasdeur. Stoere ladekast met een vintage uitstraling en daarmee is elke kast uniek! Deze serie van het merk Eleonora vind je bij de Ruijtermeubel. Schitterende oude werkbank, ideaal als dressoir met mooi geleefd hout, deuren en onderop ruimte om te decoreren.


Industriële meubels van robuust hout en metaal. De materialen die veelal gebruikt worden in deze stijl zijn metaal , beton, leder en hout. Het dressoir is voorzien van metalen deuren, die u . De Mallorca is een mooie industriële massieve dressoir met zwart metalen handgrepen en poten.


Dit meubelstuk wordt reeds in elkaar gezet geleverd en heeft . Metalen deurs dressoir 1breed-gratis verzending-al meer dan jaar. Winsum-gratis parkeren-ons assortiment is landelijk, industrieel , vintage, retro en. Een industrieel dressoir met twee glazen deuren met een stoer slot.


Achter de deuren is legplank over de gehele breedte geplaatst. Dit Nora industrieel dressoir van heet-gewalst metaal en gerecycled mango hout, is een stoere toevoeging voor in uw woonkamer. Het unieke karakter geeft het .

Een India industriële kast met metaal is dan ook een prachtig exemplaar voor elk interieur. Bestel hieronder een van onze India kasten en laat u verbluffen door .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts