vrijdag 20 juli 2018

Kleurencombinaties woonkamer grijs

Hoe kies en combineer je kleuren in de woonkamer ? De verfijnde combinatie met basic wit en grijs zorgt voor een licht en luchtig geheel. Daarna met je verstand de kleurencombinatie bepalen voor je interieur. Wit, ivoorwit, lichtgrijs , hemelsblauw, geel, geelgroen, lichtgroen en olijfgroen zijn . Binnenkijken: kleuren woonkamer van grijs naar groen!

Met meer dan tinten grijs in je woonkamer aan de slag? Wij geven je de leukste ideeën! Woonkamer door Beivide Studio. Pasteltinten geven de woonkamer een elegante en zomerse sfeer.


Je kunt kleuren gebruiken zoals zandkleurig beige, lindegroen en lichtgrijs. Het combineren van verschillende kleuren zorgt voor een levendig interieur. Om de harmonieuze kleuren tot hun recht te laten komen combineer je ze best met neutrale tinten zoals wit, grijs of zwart.

Dankzij de muurverf kan grijs aangebracht worden in de woonkamer , keuken, badkamer en zelfs . Deze kleur doet niet onder voor de soms wat excentriekere, andere kleuren. Een woonkamer met verschillende tinten grijs en cognac leren bank . Als je veel felle tinten kiest, vul het dan aan met een grijze tint om . Kies opnieuw voor zachtgroene tinten, eventueel grijs -groen, omdat je ook niet overgestimuleerd wil. Een koele, grijze kleur (dus grijs gemengd met een beetje blauw) gaat goed samen met een andere koele kleuren. Vandaag is grijs echter helemaal in.


Deze neutrale kleur staat immers garant voor een geraffineerd en elegant effect en doet de andere kleuren stralen. De blauwe kleuren van de hemel tot de oceaan werken verkoelen rustgevend. En daarom heel geschikt om toe te passen in je slaapkamer of woonkamer.


Maar hoe creëer je nou een woonkamer rustgevend inrichten? Natuurlijke kleuren in zachte tonen zoals grijs , beige en wit geven de sfeer van rust en kalmte. Ook kun je een neutrale kleur, zoals grijs , toevoegen aan je interieur kleurenpalet.


We brengen een groot deel van onze dag door in de woonkamer. Lichte en donkere kleuren op de juiste muren, een kleine leefruimte. Wit- en grijstinten zoals Eierschaal, Artisjok en Amandel doen het altijd .

Geeft een warme uitstraling aan bijvoorbeeld de woonkamer en is een kleur die niet gauw gaat vervelen. Grijs en groen: twee hele mooie kleuren. Pas bij grijs wel op dat je kamer niet te koel wordt.


Een muur is geschilderd in verschillende kleuren , waaronder de Kleur van het jaar. Ambiance Timeless Modern . Ben je klaar voor het project van je dromen? Een landelijke woonkamer met accentbehang? Een slaapkamer in barokke stijl? Filter hieronder naar hartenlust!


Bekijk ideeën over - woonkamer grijze op Welke. Romantische woonkamer in bruin kleuren met een grijze hoekbank, Houten tafel op wielen en een . Tegenwoordig kun je grijstinten weer combineren met hout en bruintinten. De betonlook was al niet weg te slaan uit het interieurbeeld en ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts