donderdag 19 juli 2018

Industrieel stijl

Wat is kenmerkend voor een industrieel interieur? En hoe kun je deze kenmerken gebruiken in je eigen interieur om een industriële stijl te creëren? Doe hier inspiratie op voor een industrieel interieur. Een industrieel interieur is robuust en ruimtelijk met een vintage tintje.


De industriële stijl is ook best handig: heb je namelijk zichtbare waterleidingen of andere buizen?

Doe geen moeite om dit te verbergen! Met een paar aanpassingen kunt u deze stijl ook thuis . Over het ontstaan van de industriële interieurstijl is er weinig duidelijkheid. Over het algemeen wordt aangenomen dat ze in het begin van de . Wij zijn dol op een industrieel interieur, omdat de stijl zo toepasbaar is. Ter inspiratie geven wij je een aantal tips en inspiratie!


Neutraal met opvallende accenten is key.

Dit geldt voor het gehele interieur, maar ook . Wil je zelf graag de industriële stijl binnenbrengen in je interieur, maar weet je niet goed waar te beginnen? Bij Meubelen Verberckmoes kan je . Veelzijdig en goed te combineren met andere stijlen: wij kunnen niet genoeg krijgen van een te gek interieur met een industriële touch. En weet je wat zo fijn is , . Industriële vormgeving, ook wel industrieel (product) ontwerp, productdesign of ( industrial) design genoem.


Industrieel en bohemien: een kleurrijk interieur voor avonturiers. CARGO – Spiegel met metalen lijst industriële stijl 180x124. Ontdek de nieuwigheden van de Maisons du Monde Industriële stijl:. Zoals de naam al aangeeft, is de industriële stijl geïnspireerd op de ruwheid van de . Ook een kamerplant misstaat niet in deze stijl ! Deze metropolitane loft in Moskou is een amalgaam van moderne stijlen door ONI Architects.


De loft heeft de vibe van een industriële stijl , die . Welkom in een industrieel interieur! De robuuste uitstraling geeft deze stijl zijn stoere karakter. Dan is vintage meubilair in industriële stijl iets voor jou!

Een jarenoude industriële tafel, kast of dressoir geeft de huiskamer een hele andere ambiance! Is de industriële stijl jouw soort ding? Dan zou je hieronder geen probleem moeten hebben om je favoriete ontwerp te vinden. Wij bieden murals met industriële .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts