dinsdag 24 juli 2018

Glazen voorraadpot

Glazen voorraadpot met deksel. Alessi Circus glazen voorraadpot 75L. Deze glazen voorraadpot met deksel is zeer functioneel. Met een inhoud van maar liefst 2. De houten deksel sluit goed af . Op zoek naar een voorraadpot ?

In ons ruime assortiment vind je voorraadpotten voor elk budget! Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Vind glazen voorraadpot op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Brabantia stapelbare voorraadpot liter - Glas.


Gratis verzending vanaf € 50. GLAZEN VOORRAADPOT IN VORM VAN BEER PRIMA STAAT 2cm. Snoepjes, koekjes en nootjes houd je langer lekker in een voorraadpot.

Ga je voor een glazen variant, of kies je er eentje van blik? Blond Amsterdam Even Bijkletsen voorraadpot. We zijn hier druk aan het opbouwen, daarom is nog niet alles op voorraad. Voorraadpot van glas liter set van 3. Deze rustieke voorraadpot is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens super . De voorraadpot beschikt over een rubberen rand rond de deksel om de pot vocht en luchtdicht te maken.


Zo blijven de koffiebonen langer vers en houdbaar. Grote voorraadpot met rubberen afsluitring zodat producten vers blijven. De glazen potten zijn ook erg geschikt voor decoratie. Inhoud is 8ml, fijn formaat voor in de keuken.


Verzendkosten: wordt goed verpakt, plasticvrij verzonden. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Blokker heeft een ruime keuze aan voorraadpotten.


De inhoud van deze voorraadpot is cl. Nu in de aanbieding voor EUR 95. Orde op zaken met voorraadpotten, glazen potjes met deksel en voorraadbussen.


Ook perfect voor het bewaren en serveren van eten.

Coffee and Tea Brokers importeren en distribueren de beste koffie, thee en accessoires in Nederlan Belgie en Luxemburg. Gebaseerd op de ouderwetse toonbankpot. Kan zowel rechtop als schuin op één. Bekijk de folder actie van Makro en koop direct met korting in de winkel. Handige voorraadpot of weckpot met een schroefdeksel.


In de maat liter is dit een veelgebruikte glazen pot. Organiseer en bewaar alles wat in je keuken rondslingert in onze leuke en nuttige potten en blikken. Leeg een pak snoepjes in een van onze glazen potten en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts