dinsdag 24 juli 2018

Opknap boerderij te koop limburg

We hebben 1koopwoningen voor je zoekopdracht boerderij limburg , met prijzen vanaf € 159. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen in . Op deze pagina worden de te koop staande woonboerderij aangeboden. Bekijk alle woonboerderijen te koop in Provincie Limburg op funda.


Het grootste aanbod voor een hoeve in Limburg (verkoop) vind je op Immoweb.

U wil a boerderij - hoeve kopen? We kennen de provincie goed en kunnen u bij Buitenstate dus bijvoorbeeld van dienst zijn bij de koop van een boerderij of de verkoop van uw huidige woning. Biedt uw boerderij te koop aan via Klement2.


Als u altijd al heeft gedroomd over het leven op een echte boerderij , koop dan een boerderij via. TL Steenwijkerwold - Karakteristieke, rietgedekte woonboerderij op royaal . Op zoek naar een boerderij of hoeve te koop ? Bij Zimmo vind je een compleet aanbod van alle boerderijen en hoeves te koop in België.

Koop of Verkoop woonboerderij op Marktplaats. Vakantiewoningen te koop in Zuid- Limburg vanaf € 91. Ontdek alle huizen te koop in provincie Limburg op Zimmo.


Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gemiddelde vastgoedprijzen in de regio. Gezellige landelijke woning te koop in een voormalige oude hoeve te Guigoven. Gespecialiseerd in woonboerderijen.


Wilt u een woonboerderij kopen? Toegang tot het grootste aanbod woonboerderijen in elke plaats . Over Schep Landelijk wonen Wonen op de boerderij. Dan kunt ook ook eens op carestone.


We hebben 1koopwoningen voor je zoekopdracht boerderij limburg , met prijzen vanaf € 55. Een woning kopen in Venlo begint op Huislijn. Uniek aanbod van de nieuwste koopwoningen. Frankrijk, Spanje, Italie, Zuid Afrika en andere landen,.


Opknaphuis met bijgebouwen en grond vlakbij Luzy.

Ik heb deze gigantische boerderij te koop. Mooi project met veel mogelijkheden. Rustig gelegen woning (HOB) met opknapwerk. Te Koop Woning Kwaadmechelen.


Zie ook al onze andere advertenties of aanbiedingen Te koop aangeboden BESCHIKBAAR PER DIRECT ! De Cocksdorp jun tuinboerderij de halm N. TE KOOP Engelmanstraat Neer IN HET CENTRUM VAN NEER BIEDEN WIJ U. Neer is een mooi, groen en toeristisch kerkdorp gelegen in Midden Limburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts