donderdag 1 februari 2018

Dames knippen

Wil jij als dameskapper aan de slag? Onze kappersopleiding is voor iedereen geschikt en een vooropleiding is . GRATIS dames kort kapsel knippen ! De dames die hier werken hebben een enorme passie voor hun ambacht en gaan helemaal op in wat ze. Vrouwen - wassen, knippen en föhnen of stylen.

Een snelle en professionele behandeling voor een aantrekkelijke prijs. Vroeger leerde men in Nederland het dames - en herenvak apart,. In dit gedeelte van de opleiding leert de leerling permanenten, knippen en föhnen bij zowel . Module: Dames knippen basis.


Kappersopleiding: Dames knippen. Ik besloot om mijn haren zelf in laagjes te knippen aan de hand van een aantal filmpjes die ik had. Het knippen en verzorgen van uw kapsel krijgt onze volledige aandacht, zodat u tevreden onze salon verlaat.

Met een flinke dosis ervaring en professionele kennis van de laatste trends en ontwikkelingen, voorzien wij onze mannelijke gasten van een vlotte knipbeurt. Voor dameskapsels hebben wij speciale kappers. Elke maandag aanwezig tussen 09. Een vaste prijs vinden we belangrijk: €2voor wassen en knippen.


Dit geldt voor zowel dames als heren. Kom langs, krijg een kop koffie of thee, ontspan en. In Level sluiten we het damesvak af met het knippen en snijden van modellen.


Een haarsalon waar professionaliteit, vele jaren ervaring en goed advies door geschoolde hairstylisten de basis zijn. Wij maken gebruik van moderne knip en . Tevens kunnen wij uw haar bijpunten . De kapsalon waar je als dame terecht kunt voor de beste hairstyling. En dé Barbier waar echte mannen zich op ouderwetse wijze kunnen laten knippen en . Bespaar op de kapper en knip uw gezin zelf!


Wel eens gedacht aan het gemak uw gezin zelf te kunnen knippen ? Afspraak kinderen, € 145. Dames , uw haren worden in de watten gelegd.

Hair Sauvage - Merksem - Dames. Naast de traditionele technieken zoals knippen , baleage, kleuringen, . Ontdek Kapalon Het Kniphuys in de Rijp. Knippen tot en met jaar.


Damesbehandeling kleuren en stylen. Professionele intake, advies, behandeling en finishing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts