vrijdag 1 december 2017

Vloerpot taatsdeur

De BTS is speciaal op de bewegingsprocessen van pendeldeuren afgestemd en kan probleemloos aan individuele eisen worden aangepast. Innovatieve taatsdeuren , zonder inbouwdelen in de vloer. Maatwerk met ruime keuze aan mogelijkheden en afwerkingen. Het voordeel van een taatsdeur is dat er geen zware stijlen (stalen kozijnen). Verder zijn dit doordraaiende deuren waarbij de vloerpot als draaipunt fungeert.


Bij een taatsdeur wordt er een vloerpot (vloerveer) gebruikt als onderste draaipunt, deze wordt dan zo afgesteld dat de deur automatisch sluit na het openen.

De vloerveren van GEZE sluiten aanslag- en pendeldeuren - ook brandwerende varianten - van alle materialen en gewichten betrouwbaar en onopvallend. Maasland Groep: groothandel en specialist in vloerveren. Voor onze stalen taatsdeuren gebruiken we de scharnieren van. Voor de oude systemen was er een vloerpot in de grond nodig, die goed . Doordat de deur draait op de vloerpot hebben de zij stijlen geen dragende functie en kunnen dus lichter en dunner uitgevoerd worden.


Een taatsdeur is dus een . Wanneer een vloerpot of vloerveer wordt gebruikt als onderste draaipunt, kan . Taatsdeur = kozijnloze deur.

Installatie van de vloerpot. De taatsdeur zorgt ervoor dat uw deur, portaal of pui in verschillende. Bij het plaatsen van deze deur is er geen vloerpot nodig en hoeven wij niet dieper te . Verras uw klanten met de nieuwste innovatie op het gebied van taatsdeuren , VBH maakt dit voor u mogelijk. Verheugd kunnen wij u melden . FritsJurgens taatsdeuren kunnen altijd geplaatst worden.


Het SLprofiel heeft net zoals onze buitenpuien een aanzichtbreedte van 30mm. SLis ondanks haar slanke profiel zeer sterk en bovendien brandwerend. Dorma Vloerveer - Bts En-4. Zo zijn er geen zware stalen kozijnen nodig en valt de deur automatisch dicht door de goed afgestelde vloerpot. Het draaipunt wordt geplaatst aan de bovenkant van de deur.


Aan de onderkant kan gebruik worden gemaakt van een vloerpot , maar een taatsdeur zonder . Sluitkracht grootte volgens EN. Bij een taatsdeur zijn geen zware stijlen (stalen kozijnen) nodig om de deur aan af te hangen en dient de vloerpot als draaipunt voor de . Omdat een vloerpot , noodzakelijk bij een traditionele taatsdeur , een sparing nodig heeft in de ruwbouw vloer, is in een vroeg stadium van het . Nieuw: TG EASY glazen pendeldeuren. Glazen pendeldeuren toepassen, maar geen mogelijkheden voor de inbouw van een vloerveer in de vloer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts