maandag 11 december 2017

Werken bij gamma leeftijd

Werken bij GAMMA : de toonaangevende bouwmarkt die u overal in Nederland vindt. Bekijk hier hoe u kunt gaan werken bij GAMMA. Bij GAMMA krijg je als hulpkracht de kans om alles te laten zien wat je in huis hebt en kun . GAMMA medewerkers over de bedrijfscultuur, salarissen, secundaire arbeidsvoorwaarden, werkdruk, het management, . Geen dag is hetzelfde, de werksfeer is goed en daarnaast kun je lekker bijverdienen.

Vacatures en beoordelingen van Gamma. We zoeken iemand zoals jij die bij de GAMMA in Groningen-West als. Wil je werken in de beste bouwmarkt van Nederland? Het werk persoonlijker en gemakkelijker te maken.


KARWEI is onderdeel van Intergamma. Maak je kans om als jarige een bijbaantje te krijgen bij de Praxis, Gamma of Karwei? Ook daar zijn de mogelijkheden divers: van bouwmarktmanager tot bouwmarkt-stagiair.

Ik werk nu drie jaar bij de Gamma. Op mijn 15e ben ik begonnen als vakantiemedewerker en vakkenvuller. De afgelopen tijd heb ik mezelf een beetje. Beste werkgevers in Nederland. Wil jij aan de slag bij Formido Bouwmarkten?


Je krijgt een goed salaris afhankelijk van jouw leeftijd. GAMMA België is een franchiseformule in de doe-het-zelfsector die in België momenteel winkelpunten heeft. Regelmatig zijn wij op zoek naar gemotiveerde . Flexibel werken voor – uur per week met veel vrijheid: werken wanneer het jou uitkomt. Een bruto uurloon tussen € - € afhankelijk van je leeftijd en ervaring.


Jij komt fluitend naar je werk , omdat je weet dat dankzij jou klanten verder. Voor onze vacature van verkoopmedewerker bij de GAMMA in Heerenveen zoeken . Je luistert naar de klanten. In de vakanties kan jij extra werken ! Wat bieden wij: Hier werk je in.


Jij komt daarvoor fluitend naar je werk , juist omdat je weet dat dankzij jou klanten.

Parttime verkoopmedewerker bij Gamma in Katwijk. Zoek via het menu naar andere vacatures of bekijk hieronder vergelijkbare vacatures. Kies dan uit één van de onderstaande groepen om de vacatures te bekijken.


Staat er op dit moment geen passende vacature voor je tussen? View job listing details and apply now.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts