donderdag 21 december 2017

Industrieel modern interieur

Bij een industrieel interieur denk je vast ook meteen aan grote, moderne lofts in oude fabrieksgebouwen. Maar met deze slimme tips hoef je helemaal niet naar . Binnenkijken industrieel modern interieur van Madie en haar familie. De woonkamer is afgescheiden van de keuken door middel van mooie ensuite deuren.


Om nog meer inspiratie te . Een industrieel interieur begint en eindigt bij jezelf.

Wat is jouw smaak, welke materialen hebben jouw voorkeur en wat is jouw idee bij . Een stoere eetkamertafel is een must in een industrieel interieur ! Dit fijne familie huis heeft een aantal speelse elementen, maar toch een industrieel interieur. Een perfecte combinatie, vinden wij. In deze blog beschrijven we woonkamer industrieel modern. Dit lijkt de gouden oplossing: industriële eigenschappen in een modern jasje!


Dan heb je vast een modern interieur. Gebruik het nieuwe KUNGSFORS wandmeubel als een modern en industrieel dressoir of keukenkast.

Is industrieel wonen jouw favoriete woonstijl? Staat jouw interieur voor modern , landelijk, vintage, industrieel , juist klassiek? Bekijk de mooiste woon- en interieur projecten in de stijl industrieel. Vertaal naar een interieur denk ik aan een industrieel modern inrichting. Modern interieur in oude fabriek.


Zoals ik eerder vertelde ben ik een tijdje geleden aan de slag gegaan . Tip: De woontrend poedertinten kun je helemaal perfect met. Wil je meer weten over de basis principes van industrieel inrichten? Industrial modern interior. Deze boerderij werd gerenoveerd tot een moderne woning met de feeling van een loft en een industrieel karakter. Op zoek naar wooninspiratie voor een industrieel interieur ? Benieuwd naar nog meer mogelijkheden of de combinatie met een modern interieur of landelijke.


Scandinavische en moderne look. In deze woonstijl draait alles om stoere, industriële meubels waarin veel metalen zijn verwerkt. Het gebruik van een eenvoudige vormgeving, een sobere maar toch gezellige stijl en warme . Deze interieurstijl wordt gekenmerkt door rauwe muren en minimalistische en industriële meubels.


De badkamer is modern ingericht met een combinatie van betonlook en hout.

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Heb je een modern interieur , dan kan het lastig zijn een mooie loungebank te vinden. Zo realiseerde Kabaz in deze woning een industriële keuken, een moderne living.


Materialen die veel voorkomen in een industrieel interieur zijn onder andere hout en metaal. Deze twee stoere materialen vullen elkaar perfect aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts