maandag 25 december 2017

Lange smalle slaapkamer inrichten

Een slaapkamer inrichten is met deze tips een makkie! Heb je een kleine, smalle slaapkamer waar amper een bed in past? Is je slaapkamer wat langer en smaller, dan ontstaan er vaak wat gekke hoekjes.


Om je huis eigen te maken kun je ongeveer alles omgooien, maar met de bestaande muren zul je het meestal toch moeten blijven doen. Een kleine slaapkamer inrichten is niet altijd gemakkelijk.

Alleen het bed neemt al ontzettend veel ruimte in. Wat misschien leuk is om een mooie kast achterin je kamer te zetten, ongeveer meter vanaf de muur met de kastduurtjes naar achtere toe. Garage bedroom Bedroom , bed. In een lange smalle ruimte kunt u een ruimere indruk wekken door.


Zo lijken ze een extra ruimte die is toegevoegd aan de slaapkamer. Klik hier en bekijk de mooiste kleine slaapkamers ideeën en. Interieurontwerper Sergey Harenko laat hier zien hoe je een kleine smalle slaapkamer mooi en praktisch kan inrichten.


Een lange smalle slaapkamer.

Dan kun je ook een lange smalle tafel achter je bed neerzetten. Een zeer effectieve manier om een lange smalle woonkamer in te richten en tegelijkertijd te doorbreken is. Lange muur woonkamer inrichten.


Het inrichten van een lange en smalle ruimte kan best een uitdaging zijn. Vaak is de ruimte slecht verlicht en dus is het belangrijk dat je kiest . Accentueer dan de smalle wanden met een behang met strepen over de. Een ander idee hiervoor is een lange behangboom op de muur. Smalle En Kleine Slaapkamer Indelen En Inrichten. Een vloerkleed met verticale strepen zorgt er voor dat je slaapkamer langer lijkt.


Zo kun je je kleine slaapkamer creatief inrichten met veel kastruimte. Dan is een smalle rechthoekige, lange tafel handig die je tegen een muur aan kan zetten. Tips voor het inrichten van een kleine slaapkamer. Met 7x inspiratie voor de hal inrichten zorg je voor een goede eerste. Er zijn ook lange , smalle planten te vinden, zoals een mooie cactus.


Maar ik ben niet zo goed in gezellig inrichten , ik heb daar geen kijk op. En ik krijg het maar niet echt gezellig.

Wie denkt er eens even met me mee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts