donderdag 7 december 2017

Vogelkooi parkiet

Vele aanbiedingen bij bol. Vogelkooien koop je eenvoudig online bij bol. Parkietenkooien, een thuis voor uw grasparkiet. Met minstens twee zijdes met horizontale spijlen om te klimmen! Vanaf 25€ portovrij bij zooplus.


Deze selectie vogelkooien zijn geschikt voor parkieten , zoals de grasparkiet.

Een aantal parkietenkooien is . Vind parkieten kooi op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vind vogelkooien parkieten op Marktplaats. Heb je een parkiet of kanarie? Deze Sophia vogelkooi is ideaal voor kleine, tropische vogels.


Veel mensen denken dat zo een kleine vogel als een parkiet een minder grote kooi nodig heeft. Informatie over de verzorging van een grasparkiet. Voeding, kooi , speelgoed etc.

Een vogelkooi is een kooi waar een vogel in verblijft wanneer deze als. Kanaries, parkieten , vinken en andere kooivogels kan je zaken aanleren. Je hebt een leuk grasparkietje gekocht en wilt hem graag een mooie kooi geven.


We leggen uit wat belangrijk qua huisvesting voor vogeltjes. Grote vogelkooi met een witte onderbak en witte tralies. Geschikt voor diverse soorten vogels. Onze vogel heeft maar heel kort van deze prachtige, grote kooi kunnen genieten. Je moet vooral zorgen dat de kooi niet te klein is.


Een kooi voor een grasparkiet die alleen gehouden wordt, is groot genoeg wanneer hij 50cm lang, 30cm breed. Op zoek naar de ideale parkietenkooi voor jouw lieve parkieten ? Bekijk hier de collectie van Westwing. Deze papegaaiachtige klimt graag langs de randen van de kooi omhoog en omlaag. Indien de kooi verticale spijlen heeft, zal de parkiet weinig grip hebben op . Belangrijk is een geschikte kooi voor je grasparkiet te hebben, en deze goed in te richten.


Let er wel op dat het twee dezelfde vogels zijn, bijvoorbeeld twee parkieten. De vogel moet minimaal zijn vleugels uit kunnen slaan zonder de zijkant van de kooi te raken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts