donderdag 28 december 2017

Dressoir design

Design dressoirs koop je bij Flinders. Wij hebben houten, metalen en modulaire dressoires die je zelf kunt samenstellen. Dus zoek je een bijzonder dressoir ? Absolut dressoir (Showroommodel).


Hier vindt u meubels van het eigen merk en van andere grote merken.

Rosana dressoir met deurtjes grijs. Vele aanbiedingen bij bol. Dressoirs koop je eenvoudig online bij bol. Een strakke geometrie en een ragfijne afwerking zijn de opvallendste kenmerken van dit ingetogen kastsysteem. Kies jij voor een design dressoir met hoogglans, of heeft een antiek dressoir , een barok dressoir of vintage dressoir.


Op zoek naar een dressoir ? Nieuw bij de Ruijtermeubel, dressoir Bloom. De Bloom-collectie is een unieke mix en match van hout en kleur.

Gezien op de beurs en AWARD winnaar. Dit stuk maakt deel uit van een set woonkamermeubels. De prijs is voor de hele set! H: 76cm, B: 101cm… € 6000.


Ontwerp studio voor interieur en product design. Bezoek ook mijn ontwerpstudio met showroom in Bussum. Walking Cabinet van Markus Johansson. Flexibele kastjes op poot.


Papillon dressoir in gelimiteerde oplage. Het scandinavische dressoir Conn heeft een moderne look and feel. De kast is van eiken in combinatie met mat zwart.


Dit design dressoir heeft een zeer strakke. Het hoeft u geen rib uit uw lijf te kosten om uw interieur stijlvol in te richten! Het HIPPIE- dressoir transformeert uw eetkamer met zijn eenvoud en elegantie. Modern, wit houten design dressoir met kasten en laden gemaakt van elegante.


Kortom, het HIPPIE- dressoir zal de elegantie van uw eetkamer of uw lounge . U creëert sfeer met een design dressoir.

Vaak biedt een dressoir voldoende ruimte om nog iets aan . Bent u op zoek naar een design dressoir van Nederlandse bodem voor uw huis in Zuid-Holland? Banz Bord biedt maatwerk en kwaliteit. Bestel hier een design dressoir.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts