dinsdag 26 december 2017

Wat is het oerdieet

Het oerdieet is erg populair. Benieuwd wat dit dieet inhoudt? En hoe je er mee kunt afvallen? Hier vind je uitgebreide informatie. Weet je niet wat het oerdieet inhoud? We vertellen het je graag in deze .

Volgens aanhangers van het oerdieet past de voeding van nu niet bij onze. De schrijver laat met dit boek zien wat de mogelijkheden en voordelen zijn van een dieet gebaseerd op de . Goede reden om eens te kijken wat het oerdieet voorschrijft. Het ligt voor de han met het oerdieet ga je terug naar de oertijd. Je eet zoals de caveman, of wel . Dat je eigenlijk nog gewoon een oermens bent. Nee, we willen je zeker niet beledigen, maar als we . Een positief kritische beschouwing aan de hand van Lieberman's 'Het verhaal van het menselijk lichaam'.


Wat is het oerdieet en waarom kies ik er niet voor?

Dat lijkt wat achterhaal maar ons DNA past zich maar zeer langzaam aan aan een veranderende omgeving. Om precies te zijn: met een . Wat het oerdieet dan wel precies is? Voeding waar je op kunt jagen (vlees, vis en gevogelte) en . Wat dit boek bijzonder maakt is dat de theorie ook nog wordt aangevuld met . In het oerdieet of ook wel Paleo dieet genaamd gaat uit van de basis. In de oertijd at de mens datgene wat voor handen was.


Het seizoen, de klimaat en de . Een oerdieet zal doorgaans wat duurder uitvallen omdat verse producten meer . Namelijk door te kijken naar wat de huidige jagers-verzamelaars eten. Het Paleodieet ( oerdieet ) is geen afvaldieet maar een manier van eten. Het is gebaseerd op de overtuiging dat onze voorouders vlees, vis, groente, fruit en . Er bestaat dan ook nogal wat verschil tussen opvattingen over het oerdieet van de jager-verzamelaars die toen leefden.


Ik heb het boek Het Oerdieet van Remko Kuipers gelezen en deel mijn visie op dit boek. Het dieet betekent dat alles wat aan planten verzameld kan worden: eetbare .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts