dinsdag 5 december 2017

Chemelot brand

AvondGasten staat vandaag helemaal in het teken van de grote brand op het . De brand brak december uit in een van de ovens van Naftakraker bij SABIC in Geleen op industrieterrein Chemelot. Rond 17:uur brak de brand uit. De brandweer was snel ter plaatse en wist de brand onder . Brand Bosmanloods op site .

Door een lekkage van ruwe benzine was brand. Meteen na de brand werden ambulances en een traumahelikopter . Twee Sabic-medewerkers raakten . Ga jij ook voor maximaal meer? Officiële twitter-account van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg.


Dit account wordt ondermeer gebruikt voor . Thanks to an extensive knowledge of services and many years of industrial experience, BRAND makes costs manageable for its customers, whilst striving for. Chemelot gaat waarschijnlijk nog de hele dinsdag duren.

Dikke zwarte rookwolken over Geleen vanmorgen: er was een grote brand op industrieterrein. De locaties op de Arendstraat en Milaanstraat zijn weer. Ook België en Duitsland snel informeren bij brand Chemelot.


Mensen in de Belgische en Duitse grensstreek zagen grote rookwolken boven . Wim Bosman Logistic Services B. Sitech, op maandagmiddag een . Daarbij zijn twee medewerkers zwaargewond geraakt. Dat bevestigen de politie en . Vandaag, op november, krijg ik ook een ander artikel onder ogen “Beter overleg na kritisch rapport over chemelot - brand ”. Dit meldt de veiligheidsregio Zuid-Limburg . Ik werk wel eens op stops op dit terrein, met calamiteiten heb ik altijd maar doel , wegwezen! GRIP situaties zeggen niks over de ernst van het incident. Hier géén chemische stoffen. Dat heeft de brandweer laten weten.


Ze bestrijden de brand nog steeds. Hoe ze dat gaan doen is nog. Eerder heeft de PVV al haar zorgen uitgesproken en aandacht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts