dinsdag 2 mei 2017

Industriele houten werkbank

Koop of Verkoop industriele werkbank op Marktplaats. Zware werkbank industriële tafel met ijzeren frame en houten blad. De afmeting van de werkbank is . Vind industriële werkbank op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Een antieke werkbank van begin 20ste eeuw met houten bankschroef en metalen mechanismen. Deze prachtige antieke houten werkbank vertelt meer dan 1jaar geschiedenis, en dat is overal aan te zien. Vintage werkbank Karakteristieke oude houten werkbank met bankschroef.


Mooi detail zijn natuurlijk de kruisschoren. De werkbank is gerestaureerd en klaar . Altijd originele oude werkbanken met karakter. De industriële werktafel heeft een ijzeren frame en een oud houten bla deze is donkerbruin en heeft veel . Deze industriële authentieke vintage werkbank is afkomstig uit een oude fabriek, heeft een lange verleden en is opzoek naar een nog langere toekomst.

Prima te gebruiken als winkeldisplay of . Oude industriële houten werkbank. Mooie industriële massieve houten werkbank met houten bankschroef. Deze werkbank wordt door onze VIP.


Omschrijving: Fabrieks werkbank. Mooi metalen frame met houten blad in prachtige kleur. Afmeting 1lang, diep, . Met mooi dik verweerd blad en stevig balken onderstel Prachtige oude houten. Houten werkbank met stalen frame.


Professionele werkbank voor schrijnwerkers. Plaats snel en eenvoudig uw handel op onze industriële. Bijzonderheden: Ophalen van deze kavel geschiedt op dinsdag september . Industriele oude houten werkbank. Antieke industriële meubels: een vak apart bij De Olde Looierij.


Bedankt voor uw interesse in één van onze producten. Wij werken er momenteel hard aan om.

Werkbank met een erg mooi robuust stalen frame en met houten lades en houten bovenblad. Leuk als stoer dressoir in uw interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts