donderdag 18 mei 2017

Uitsteekvormpjes cijfers

Met deze uitsteekvormpjes cijfers kun je heel eenvoudig getallen op je taarten en cakes maken. Denk aan de leeftijd van jarige vrienden of familieleden . Decoreer jouw eigen baksels met cijfers van fondant of marsepein met behulp van deze set. Set Delig – Alfabet Koekvormpjes Met Cijfers en Leestekens – Fondant.


Inch 3D Grote Iron Retro wandklok Grote Art grote Klok Decoratieve Vintage Horloge Home Decor Romeinse Cijfers Home klok.

De afzonderlijke cijfers zijn ca. Uitsteekvormen voor koekjes. Set van stuks, in een blikje met een recept. Roestvrij staal, geschikt voor de . Dan zijn uitsteekvormpjes een echte must-have!


Koek-it is de webwinkel met het grootste assortiment uitstekers van Nederland. Ruim 5verschillende koekvormen vind je hier op voorraad. Alle losse nummers en cijfers.

Leeftijd koekvormen alle cijfers. Vind uitsteekvormpjes op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Kralen Sieraden - Bram Molenaar is gegarandeerd de goedkoopste kralenwinkel van Nederland! Hier vindt u alles om uw eigen sieraden te maken.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor uitsteekvormpjes aanbied. This Pin was discovered by Tina. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Wordt geleverd in doos met alle de cijfers.


Over Patisse: De filosofie van Patisse is het aanbieden van . Er is geen winkels gevonden en de laagste prijs is €. Eigenschap: De cijfers hebben een gemiddelde afmeting van cm. Deze cijfers zijn geweldig om te gebruiken voor het uitsnijden van fondant en marsepein. Gebruik de uitgesneden figuurtjes bijvoorbeeld op een cake of een . Product details Ga naar de.


Zo maak je de lekkerste en mooiste koekjes!

Bekijk dit product en meer . In totaal zijn er maar liefst verschillende uitsteekvormpjes in kleuren. Met de uitsteekvormpjes letters van PME, Wilton of Patisse maak je de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts