woensdag 17 mei 2017

Hamsterkooi pinky

Grote hamsterkooi met zwarte onderbak, chromen tralies en zwarte accessoires. Voorzien van een deurtje . Deze hamsterkooi , in een moderne kleurstelling, is voorzien van een drietal plateaus en een buis en geeft genoeg ruimte en speelplezier aan uw hamster. Deze knaagdierkooi is zeer uitgebreid en bestaat uit een prachtige kleurstelling. Bovenkant is gemakkelijk van de onderbak te halen dmv klemmen . Bestel hier je hamster kooi.


Hier kun je alles voor je hamster kopen in de grootste en voordeligste webwinkel. Of direct bestellen voor slechts € 5voor. Pinkycompleet met plateau;s trapjes, buizen , huisje. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor hamsterkooien aanbied. Het ideale verblijf voor konijn en knaagdier vindt u in onze grote dierenwinkel.


De afmetingen van de kooi : x . Inter-Zoo hamsterkooi Pinky 3. Met deur aan boven- en zijkant. Uitgebreide hamsterkooi met afneembare bovenkant voor eenvoudig schoonmaken. Gratis verzending vanaf € 25. P pinky , ik mis je 3. Love the life you live, live the life you love. Een hamsterkooi kopen lijkt misschien een eitje, maar dat valt best tegen.


Want hoe weet je dat je de. Wij hebben hamsterkooien voor elke situatie en voor elke hamster. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!


Alle informatie over een hamsterkooi vindt u op hamsterkooishop. Wij gebruiken cookies om het bezoek aan onze website nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van de . Knaagdierkooi Pinky € 4meer info. Vergelijk meer Dierenhokken aanbiedingen op . Kooi word geleverd inclusief: looprad huisje voerbakje verdiepingen trapjes.


Hamsterkooi Pinky Afmeting: xxcm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts