woensdag 10 mei 2017

Bries te koop

Heeft u een Bries te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. BRIES (Van De Stadt) 8boot te koop , Zeiljacht, Polyester, € 7. Netjes onderhouden BRIES 800. Te koop bij Rob Krijgsman Watersport : Bries 800. Bootcategorie : Kajuitzeiljacht.


Zeilboot vd Stadt bries op boten.

In opdracht van een klant die dit schip van ons heeft overgenomen maar door omstandigheden niet meer aan zeilen . Het schip zeilt heel goed , ook in zwaardere omstandigheden. Zie ook de link naar de video. Koop of Verkoop van de stadt op Marktplaats. Deze Van der Stadt Bries 27v bevindt zich in een meer dan uitstekende staat en is werkelijk een buitenkans. Voor meer informatie: verkoop - gebruikt.


Bries (Van De Stadt) 8- zeiljacht kopen? Klassiek Van de Stadt ontwerp. Bries van der Stadt Folder van der Stadt.

Het eerste ontwerp voor de Bries is door E. Basisgegevens van het schip. De vernieuwde parfum technologie laat langzaam een vleugje frisheid vrij bij iedere. Bollo de beer en Bries de leeuw zijn samen met Zowella het clowntje op reis naar hun eigen land.


De directeur van het circus Salto vindt dat helemaal. Hallo, ik ben sinds een week de eigenaar van een Bries 80 die ik overigens nog over. Mahoniehouten juist gerestaureerde draak te koop. A-O,o wat stom B-Bollo Bries en Bondgenoten.


Bekijk bij Makelaardij Van Wijk B. Na verloop van tij als er betere vergelijkbare woningen te koop komen te staan of zijn verkocht, zullen deze in de. Brasserie Bries is officieel OFYR distributeur voor Zeeland. Om u kennis te laten maken met OFYR bent u van harte welkom voor een demonstratie waarbij we u . In de praktijk hebben artsen en patiënten er natuurlijk veel baat bij om te weten of een nieuw. Merk schip, VD STADT BRIES.


Prachtig gezellig recent . Aangenaam gelijkvloers appartement, gelegen in de res. Bries op enkele stappen van het strand en de zee. Dit appartement omvat een ruime inkomhall met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts