woensdag 31 mei 2017

Kastenmaker rotterdam

Wij zijn een groeiend bedrijf in Zuid- Holland waar u alles op het gebied van meubels en interieur kunt laten maken. Vakmanschap: van het ontwerpen tot het laten maken van kasten en meubels op maat. Bij alles wat we doen kijken wij altijd aandachtig naar een aantal kernaspecten. Bsign mooi houtwerk staat voor een uniek maatwerk meubel. Ik maak uw wensen tot realiteit in een vaste vorm.


Boekenkast, kledingkast, dressoir, tv-kast.

Hofbogen ondernemer: Elok, meubelmaker, entree. Casper Rutges maakt massief houten tafels en kasten op maat van schitterend getekend massief hout, eikenhout, essenhout en . Een origineel meubel nodig? Slaag je maar niet op de woonboulevard? Martijn Renier maakt en ontwerpt meubels op maat zoals garderobekasten, eettafels, wandkasten, keukens en verlichting voor bedrijven, instellingen en . De meest volledige site met ruim 66.


Bekijk nu alle banen via Uitzendbureau. Ook voor interieurbouw, badkamer en keukens op . Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle beschikbare .

Wilt u een meubelstuk op maat laten maken? Vind gemakkelijk de juiste vakman die uw kast, tafel, bank of stoel. Apeldoorn - Aventus, BOL, BBL.


Met oog voor detail én kwaliteit ontwerp, produceer én realiseer jij stijlvol maatwerk interieur voor bedrijven en particulieren als meubelmaker. In verband met revalidatie en aansluitende overgang naar een fantastische nieuwe baan bij RIGO Verffabriek gaan mijn bedrijfsactiviteiten op een laag pitje. Op zoek naar gedreven meubelmakers! Heb jij ervaring en zoek je werk als meubelmaker?


Neem snel contact op en wij zorgen dat je snel weer aan het werk . Interieurbouwer Luxe Jachtbouw. Sindsdien is het hard gegaan. Plaats uw klus gratis op Kwaliteitsvakman.


Rotterdam , de gratis marktplaats. Laat KLAY interieurbouw het maken en wij zorgen voor de hoogste kwaliteit voor een . Onze kracht ligt in de mogelijkheden. Van keukens tot tentoonstellingen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts