dinsdag 23 mei 2017

Marmeren vloer dweilen

In de winkel waar ik werk ligt een marmeren vloer. Welke dweil hebben jullie? Wie heeft ervaring met een stoomvloermop? Meer resultaten van forum.


Hoe kan je het beste een vloer van natuursteen schoonhouden.

Het onderhoud van natuursteen is eenvoudig en niet bewerkelijk, mits de juiste onderhoudsmiddelen worden toegepast. Nibo Stone legt uit welke middelen dat. Veel gebruikte soorten natuursteen zijn: leisteen, graniet, marmer en Belgisch.


Verder is het aan te raden de vloer schoon te maken met een dweil of mop . Met dagelijks onderhoud moet u denken aan het zandvrij houden van de vloer en het dweilen met een goed onderhoudsmiddel of schoonmaakmiddel voor . Voor het gewone onderhoud is het wekelijks stofzuigen en dweilen met. Bijvoorbeeld een marmeren vloer binnen, maar ook voor buiten is .

Vloeren van marmer , natuursteen, lei, graniet en keramische tegels kunt u. Marmeren vloeren kunt u het beste niet dagelijks maar eens in de paar dagen of zelfs eens in de week dweilen. Natuurlijk kunt u onderscheidt maken tussen . Ik heb een marmervloer laten leggen waar ik de marmer heb gekocht. Ons was verteld na een paar keer dweilen zullen de vlekken weg . Het is zelfs zo dat marmeren vloeren juist mooier worden met de jaren.


U kunt de vloer eenvoudig schoonmaken met een dweil of mop. In marmer zit kalk en kalk maakt marmer dof. Daarom is het ten zeerste onverstandig om uw vloer te dweilen met zuurhoudende middelen.


En zoals bij andere vloersoorten doe je dit ook door deze te dweilen. Vlekken kun je erg snel zien op marmeren vloeren. Wat is het beste onderhoud voor een natuurstenen vloer.


Giet nooit emmers uit , maar gebruik een uitgewrongen dweil , liefst een . HG natuursteen reiniger voedend (product 49) is een fris ruikende, geconcentreerde en voedende dweilreiniger voor vloeren van . Marmeren en granieten vloeren zijn duurzaam, maar het is wel belangrijk dat.

Voor het dagelijks of wekelijks onderhoud van uw marmer adviseren wij dan ook om uw vloer vochtig te dweilen met een Spaanse of normale mop. Wij hebben een marmeren vloer (geen glimmende, maar dof marmer zeg maar) en die . Dweilen met vies water zorgt voor een vuile waas over de vloer. Als je het marmer net hebt laten polijsten raden wij wel aan om steenzeep te gebruiken. HG reinigen, beschermen en onderhoud voor marmer en natuursteen, gratis.


Bekijk hier alle overige details van dit unieke beste dweilsysteem. Echter, wij hebben een marmeren vloer , en voor het onderhoud daarvan is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts