donderdag 18 mei 2017

Wastafel loskoppelen

Wanneer u van uw wastafel af wilt, kunt u deze gemakkelijk en snel zelf demonteren. Kwieq staat voor u klaar met handige tips voor het veilig . Graag wil ik een lelijke groene wastafel van mijn slaapkamer verwijderen. De waterleiding hoeft (nog niet) persé weg. Ik begrijp dat ik dan eerst . Wastafel - Sifonkap verwijderen : hoe ?

Afvoer losmaken van wastafel jan. Een hoe je een wastafel , kraan en waterleidingen monteert. Wilt u uw wastafel vervangen? Een vakman komt ook graag bij u langs voor het plaatsen van een wasbak. Voordat u een wastafel met alle toebehoren gaat demonteren, controleert u of:.


Maak de wastafel los van het. Een nieuwe wastafel plaatsen? Dit kun je eenvoudig zelf. Hiermee geef je de badkamer direct een facelift.

Volg daarvoor dit stappenplan van GAMMA. Heb jij een soortgelijke klus? Of vind je de huidige kraan niet meer mooi? Zorg dat je het water afsluit door de hoofdkraan dicht te draaien. Het verwijderen van een spoelbak.


Weet je niet hoe dit moet kijk bij stap van het . Meestal is er een ophoping van bijvoorbeeld haren in de bekersifon. Dek dan tijdens het slopen of demontage de wastafel af om onnodige. Draai onder de wastafel de knelkoppelingen los van de waterleidingen.


Leer hoe je eenvoudig je sifon kan reinigen bij een verstopte afvoer. Iedereen kan nu zelf de gootsteen ontstoppen! Afbraak wastafel - loskoppelen wasmachine - aansluiten wasmachine? Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde loodgieters . Zorg dat je de kraan goed vast houdt bij het losdraaien, zodat deze niet kan vallen en de wastafel beschadigen.


Een van de belangrijkste en meest in het oog springende badkamerelementen is ongetwijfeld de wastafel. Altijd ruzie wie er bij de wastafel mag, dus mijn besluit was om een nieuwe wastafel. Met Mijnkluswijzer wordt klussen leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts