maandag 29 mei 2017

Glazenrek boven bar

Voor de inrichting van uw bar zijn glazenrekken geen onnodige luxe, zeker als u weinig kastruimte over heeft. Een glasrek met vijf sleuven biedt bijvoorbeeld . Te monteren aan de bovenzijde van de bar , zodat de glazen er hangend in op. Nieuw in de verpakking, stuks glazenrek voor boven een bar.


Ons zeer in de smaak vallende glazenrek is het perfecte bar accessoire. Hang uw glazen eenvoudig op aan een glasophangrek.

Om dit te bewerkstelligen in uw bar heeft u een goed glasophangrek nodig. U schuift de voet over de geleiders en ondersteboven hangt het glas daar dan geduldig tot u het nodig . Bar Professional - Glazenrek chroom 300x145mm stuks. Een bar is voor velen de ideale plek om even aan de sleur en hectiek van.


Glazen ophangrek: Op dit rek kunt u onder andere uw wijnglazen ophangen. In dit op maat gemaakte rek kunnen de glazen mooi en overzichtelijk worden . Wijnglazenrek koper cm. Onze Glazenhouders zijn bedoeld voor het ophangen van glazen in uw bar , restaurant of.

Bij bestellingen boven de €10- betaald u geen verzendkosten. Op deze pagina vindt u een aantal glazenrekken voor de horeca bar met prijzen en afbeeldingen. Ontbrekend: boven Glazenrek chroom voor glazen - wandmontage - Barproducten. Daarboven gratis verzending.


Olympia Julep-Zeef RVS, lengte cm. Bonnenprikker RVS Hoog cm . Onmisbaar voor de inrichting van hotel, restaurant, café, kantine, bar of kroeg zijn onze glazenhouders, beschikbaar in diverse uitvoeringen en maten. Gratis bezorging bij bestellingen boven de 2- in Nederland en België. Beschikbaarheid: Op voorraad. Stalen rek, inclusief hangende glazen , in een restaurant te Amsterdam.


Atelier-reeks van het merk Luigi Bormioli met een inhoud van cl. Heeft u weinig ruimte achter de bar en wilt u deze ruimte daarom optimaal benutten? Dan is een horeca glazenrek zeker geen overbodige luxe. Het barblad is een carrara monoliet, het lekblad is hier uitgefreesd.


Het glazen rek boven de bar is gemaakt van hetzelfde metaalrooster als de andere displays. Het rauwe metaal is gekozen vanwege het . Orders boven € 25(exclusief BTW) verzenden wij geheel gratis. Snel en voordelig, alles voor de horeca.

Glazenspoelborstel delig met zuignappen Meer info. Uitlek matjes voor glazen , koppelbaar Meer info. Glazen -druipmatje van zwart rubber, x cm.


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten bar glass – Engels-Nederlands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts