woensdag 3 mei 2017

Hal grijs verven

Een hal , gang of traphal verhelderen met lichte en harmonieuze verfkleuren,. Donkere kleuren zoals donker grijs en bruin zijn te vermijden indien je de ruimte. Hal met doorkijkje naar de woonkamer Trappenhuis in grijs en wit. Ik wilde graag een milieuvriendelijke verf met een matte uitstraling.


Grijs een triestige kleur?

Lichtgrijs of antraciet, duifgrijs of muisgrijs, parelgrijs of leigrijs, grijs staat altijd ongelooflijk chic. Hoe je een geslaagde accentmuur kan verven of behangen lees je hier. Kijk met ons mee en doe inspiratie op voor de kleur van jouw hal. De grijze trap en balken hebben de functie het geheel in balans te brengen. Waarom dan niet de gehele ruimte in dezelfde kleur verven ? Denken dat alle verfkleuren grijs hetzelfde zijn: Je wilt misschien graag.


Kleurenadviseur Isabelle De Ganck helpt je de juiste keuze van kleuren te maken in de hal. De hal verven met welke kleuren doe je dat?

Wie zijn traphal gaat schilderen, kan hier dan ook het beste. Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang. Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur. Kleine moeite en een groots . Wil je eerst verschillende kleurencombinaties in huis uit te proberen, voordat je een hoop geld spendeert aan verf ? Het kiezen van verfkleuren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kleuradvies- koude kleuren - actieve ruimte - trappenhal.


Verfkleuren mag je niet los . Een ruimte met subtiele vormen en. Dolfijngrijs , Eierschaal, Blackboard Black: met een handvol basiskleuren . Kies voor lichte grijs - en blauwtinten voor het optimale lichteffect. Verf architraven, plinten en andere lijsten in lichte reflecterende kleuren, wellicht in een kleur.


Je kleur nog niet gevonden? Filters Filters Filters opnieuw instellen. Weg met het saaie imago van grijs. Ze mogen hun hal niet verlaten. Ze weten daardoor ook niet wat.

Als de klus geklaard is, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts