woensdag 3 mei 2017

Badkamer stucen voor tegelen

In de badkamer van Mark en Jennifer is Thomas bezig geweest met het tegelen van de ruimte. Nadat hij de voorzetwand met de twee nissen heeft opgebouwd . We zijn onze badkamer aan het renoveren. Oude lagen tegels weggehaald en nu weer opnieuw opbouwen. We dachten genoeg gelezen te .

Badkamerwand stucen om te tegelen nov. Zanderige muur badkamer , stucen en tegelen feb. Stucen niet helemaal gla wel tegelen ? Een badkamer stucen is een goed alternatief voor tegels.


Het is niet alleen hygiënischer maar ook origineler dan het laten betegelen van uw . Binnenkort wil ik beginnen met het tegelen van de badkamer. Voordat het zo ver is, moeten diverse muren nog even strak worden getrokken . Nou vraag ik me dus af, moet er eerst gestuct worden en dan getegel of eerst getegeld en dan gestuct of voor de helft stucen en dan tegelen ?

Een muur in de badkamer zonder tegels gaat heel goed samen met schimmel. Dus ik zou zelf kiezen voor een geheel betegelde badkamer. De badkamer stucen is dan het overwegen waard. Zoek je een alternatief voor tegels ? Stucwerk in de badkamer wordt steeds populairder.


In dit stappenplan zie je hoe je dat aanpakt, een badkamer stucen. Tegenwoordig is het stucen van een badkamer niet alleen stijlvol maar ook veel hygiënischer dan tegels. Welk stucwerk is voor u het voordeligst in uw . Het stucen van een badkamer kost ongeveer tussen €90- en €3. Betonnen look in de badkamer ? Lees hier alle voordelen van stucen in de badkamer , een alternatief voor badkamertegels.


Lees alle info op deze pagina zowel over de prijzen als de materialen. Wanneer alle tegels in de badkamerruimte of toilet nog goed stevig vast zitten ( kloptest) dan is het mogelijk om er direct overheen te stuccen . De afwerking in een badkamer bestaat vaak uit tegels. Tegelen is dan ook een gedaagde concurrent van het stucen in de badkamer.


Gemiddeld kost het stucen van de badkamer € 1- € 1per m2.

In sommige gevallen is het mogelijk dat het stucwerk over tegels wordt aangebracht. Welke mogelijkheden biedt stucen in de badkamer ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts